MUDr. Ladislav Markl

Česká Skalice 1 adresa

Sam. ordinace PL - gynekologa
Křenkova 526, Česká Skalice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Š

Stručný (jen důležité věci), pohotový v jednání, ví co má dělat, když mu sdělíte s čím máte problém, tak se začne zajímat. Je to starší pán a jistě svým povoláním i někdy unavený. Pokud si chce někdo popovídat, tak od toho je poradna nebo psycholog.

T

Komunikace trochu vázne ale mě to nevadí, když něco potřebuji vědět tak se zeptám a odpověd se vždy dovím. Narozdíl od většiny lékařů vždy řekne pro i proti a necpe nikomu svoje názory a netváří se jako by snědl všechnu moudrost světa. Podle mě je to odborník ve svém oboru a pokud si někdo chodí pokecat k doktorovi, měl by chodit asi opravdu někam jinam...

Pan doktor Markl je nejlepší lékař jakého znám!V životě jsem udělala plno chyb,které lituji,ale největší chybu jsem udělala před 16-ti lety,když jsem poprvé otěhotněla a přešla k jinému lékaři v našem městě z jediného důvodu, bylo mi velmi zle a hodinovou jízdu autobusem bych nezvládala.Lékař v našem městě byl vyhlášený,dokonce se stal i primářem,ale dodnes nevím čím byl tak slavný a uznávaný,protože jeho chování po profesionální stránce bylo odporné,nejen,že ho zajímal jen určitý typ pacientky,ale nechával rád na sebe čekat,nevěnoval se všem jak by měl,nevážil si "obyčejných" pacientek.Když jsem ležela v osmém měsíci v naší nemocnici,jeho pokoj byl hned vedle našeho,takže jsme jako pacientky měly přehled o tom,kdy se rodí a pod.Je zajímavé,že když měla službu tato "kapacita"(ale jen pro někoho),tak byl na chodbě poměrně klid,protože jak říkaly samy sestry,nechtěly jsme pana primáře rušit!!A bylo pár dalších nepříjemných osobních zkušeností,ještě,že u něho byly velmi hodné starší sestry.
Dnes jsem opět těhotná a to jen díky péči a trpělivosti pana doktora,za což mu nesmírně děkuji a jsem mu vděčná!Dlouho se nám to s partnerem nedařilo,už jsem tomu ani nevěřila,že se to povede,ale pan doktor to nevzdával a podařilo se.Jsem nejšťastnější člověk na světě,a i když mi na začátku těhotenství bylo zle,v životě bych už stejnou chybu neudělala,raději pojedu pár kilometrů za panem doktorem,o kterém vím,že kdyby bylo cokoliv,tak vždy pomůže a věnuje se každému na 100% a to je pro mě důležité,cítit tu jistotu pomoci,kterou u něho máme všechny!!Není důležité jestli se s váma vybavuje o počasí a pod.,hlavně že ví vše o vašem zdravotním stavu a je ochoten pomoci,což mi všechny určitě dáte za pravdu,že pomůže.Dík patří také jeho sestřičce,která je také bezvadná a myslím,že se dokonale s panem doktorem doplňují!!:-))

Souhlasím s ostatními, jsem spokojená

MUDr.Markl je dobrý doktor.Vypiplali jsme spolu dvě děti.Je výborný jen opravdu ta komunikace je na nule.

K panu doktorovi jsem přešla hned, když jsem zjistila, že jsem těhotná, protože v něm vidím opravdového odborníka. 100% mu důvěřuji a kdyby bylo cokoliv závažného nebo jakkoliv odlišného od normálu, samozřejmě by na to upozornil.Cením si i toho, že není nutné se objednávat,a většinou nečekám déle, jak půl hodiny. Možná, kdyby si pan doktor s každou pacientkou sáhodlouze vypravoval, vyčekaly bychom v čekárně důlek, jako je tomu u jiných lékařů. Takže za mě naprostá spokojenost!!!

stará škola ale dobrá:-) Milý pán.