Zobrazit ostatní profily internistů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Oliver Oli
JA CHODIL K NĚMU KDYŽ MI BYLO KOLEM 18TI LET TED MÁM 40.hned zítra jdu kněmu věřte tento doktor ale zároven i sestra přístup suprový
~
Mnoho extra atestací a vynikající znalsoti kombinované s extra starostlivostí o pacienty přesahující povinnosti
sestřička našeho p.DOKTORA,je super,profi,myslím tím =
=náš pan doktor=das ist supi
jsem rád,že jste mi pomohla lENIČKO.....
Svatava Cedivodová
U MUDr.Harmečka jsem byla jen na zástupu,ale okamžitě mně poslal k dalšímu specializovanému lékaři a už to jelo.Jinak jsem chodila dva měsíce po pohotovostích a byla jsem zoufalá.
A.D.
Dr.Harmečka znám už řadu let.Je to prakt. lékař několika mých příbuzných,ale i já se na něj několikrát obrátila,když jsem nutně potřebovala pomoc.Nikdy pomoc neodmítl.Hluboce si vážím jeho obětavé péče a zájmu,kterou věnoval mým těžce nemocným blízkým.Věnuje se svému poslání s velkým nasazením a neustále se vzdělává.Pokud se i na něm,za ta léta,nepodepsal ten šílený tržní mechanismus,který kolem nás funguje,je to lékař jak má být.Mám k němu velkou důvěru a ráda bych k němu v budoucnu přešla-pokud bude místo.Pacientů má prý víc než dost.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.