R.S.
K paní doktorce jsem zašel, když moje lékařka měla dovolenou a já potřeboval něco řešit. Díky podrobnému vyšetření mi paní doktorka diagnostikovala závažné onemocnění a odeslala k dalšímu vyšetření do nemocnice. Bylo fajn, že má potřebné vybavení, aby např. vzorky krve sestra nemusela nikam odesílat, ale je schopná to na místo vyhodnotit.
Zachránilo mě to, že mě paní doktorka neznala a tudíž si musela udělat širší vyšetření, než by asi udělala při běžné návštěvě moje doktorka. Jsem jí opravdu vděčný.
Z minulých návštěv (taky záskok) ale vím, že paní doktorka nemá příliš "vřelý" přístup k pacientům a úsměv byste z ní nedostali ani na mučidlech. Proto jí dají přednost především pacienti, kteří mají rádi věcný a praktický přístup. Kdo se potřebuje vypovídat, tak narazí.
Pospíšil
Paní doktorka si pečlivě hlídá všechny termíny preventivních kontrol, očkování, různé vyšetření, související s věkem pacienta....
Je na ni spolehnutí.
Dostál
Nikdy jsem neměl negativní zkušenost. Lékařka, která ví co dělá. reaguji hlavně kvůli negativním komentářům jiných, které podle mě nejsou objektivní.
eis
péče dle mého gusta
Za celý život jsem nechodila k lepší lékařce. Všem paní doktorku doporučuji!
Velice schopná a příjemná paní doktorka,mohu jen doporučit!!!
vždyť tam musím chodit!
Když si odmyslím čekání před ordincí,tak mohu lékařku jako takovou doporučit.Ale její sestra z ordinace by se mnohem lépe uplatnila jako vymahačka dluhů,když někdy až neomaleným způsobem vymáhá předem zaplacení 30 Kč.I když ještě ani neví,proč jsem vkročila do ordinace!
Tady by byl čas na personální změnu a zkusit sehnat vhodnější zdravotní sestru.
Pospíšilová
velice schopná,milá,trpělivá - prostě NAŠE paní doktorka...
Paní doktorka je velmi příjemná a pečlivá. Myslím si, že je skvělá lékařka. Bohužel se musí dlouho čekat v čekárně.
Výborná.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze