MUDr. Květuše Charvátová

Psychiatr · Více

Kladno 1 adresa

Odborná ambulance-psychiatrie

Mánesova 1766, Kladno 27201

Do střediska paní doktorky jsem začal docházet na konci roku 2013 po pokusu o sebevraždu-diagnoza deprese, úzkosti, sociální fobie. Nedocházel jsem na sezení přímo k ní, ale občas jsem s paní doktorkou mluvil (když byl můj lékař nemocný nebo měl dovolenou). Paní doktorka má velice příjemný hlas, ale bohužel nemá úplně nejvhodnější vystupování. Spíše s člověkem jedná povýšeně. Bagatelizovala mé problémy (např. trápilo mě, že mám babičku po mrtvici a mámu s rakovinou...) na což mi řekla, že to vůbec nejsou mé problémy. Myslím, že časem by ze mě udělala bezohledného člověka, kterému nezáleží ani na vlastní rodině. Jednou, když jsem potřeboval něco vyřídit a poslal jsem na středisko mou matku, tak aniž by paní doktorka věděla, o co jde, tak na moji matku začala zvyšovat hlas a před ostatními pacienty v čekárně mojí mámě řekla: "To jste špatná matka." Zdůrazňuji, že neznala podrobně můj případ. Bohužel pánům lékařům žádné postihy nehrozí a mohou s Vámi jednat, jak se jim zlíbí, protože oni si to vždy nějakým způsobem odůvodní, zvlášť u psychiatrického pacienta. Na jednu stranu Vás chtějí léčit, ale zároveň Vás někteří lékaři ponižují. To je myslím přesně případ paní doktorky Charvátové, která je spíše podnikatelkou než lékařkou a takoví lékaři snad úplně zapomněli na Hippokratovu přísahu. Josef Pokorný.

• Odborná ambulance-psychiatrie  •

Navštěvuji ordinaci paní doktorky Blahůškové. Paní doktorka Charvátová, si mě v době dovolené mojí paní doktorky a tedy v její nepřítomnosti zavolala ,,na kobereček,, jen kvůli mému marodnímu a jednala se mnou tak hrozně, že jsem z toho dost rozhozená.. Pí. Charvátová je arogantní, povrchní člověk, který dává vším možným najevo, že je šéfová a všichni musí dělat co se jím řekne a je jí jedno, že zasahuje do práce jiné doktorce. Nezná mě, viděla mě poprvé v životě a věřte mi, že s tímhle člověkem se nechci už nikdy setkat. Myslím, že si neuvědomuje kde pracuje, a že by měla změnit svůj přístup k lidem, kteří její pomoc potřebují. Cítím se méně cenná a ponížená jejím chováním!! Ještě si ode mě vybrala 30,- Kč a tato navštěva neměla s vyšetřením opravdu nic společného.

• Z

BĚŽNÝ PACIENT MÁ POCIT,ŽE PANÍ DOKTORKU ZDRŽUJE ASI OD ZÁVAŽNĚJŠÍCH PŘÍPADŮ

• po odborne strance ji nemoho posoudit, nejsem lekar, ale je dost sverazna bytost, velmi asertivni, muze na nekoho pusobit az arogantnim dojmem, me tedy spis nesedla, chovala se ke me korektne a s odstupem, ale nevzbuzovala ve me duveru sverit se, lidskost...