Petr Paleček
Paní doktorka je milá, vstřícná a v pohodě, sestřička taky. Vždycky to tak bylo.
Hanka
Nejlepší doktorka,chodím k ní roky,vždy pomohla a sestřička také
Šárka
Paní doktorka je milá, hodná a vždy mi vyjde vstrict.Clovek na správnem miste. Sestricka je také v pohodě..Asi mam stesti, ale vždy cekam chvili a jdu hned na radu...Chodí k ni i muj tatínek a je max.spokojen.
Ševčíková
Skočte si vy všichni co tady kritizujete do Sokolovské nemocnice na chirurgii za mudr Karovem.........Až tam poznáte co je to za šmejda dr.A ne tady kritizovat.Asi,když to tam dlouho trvá tak to asi svědčí o tom,že se zřejmě pacientovi věnuje.....Nemyslíte!!!!!!!!!!.Vy co čekáte je na recept tak si máte zavolat a odpo si proto přijít........Já si na paní dr.ani sestřičku nemůžu stěžovat slovem.Jen co moje děti opustí dětskýho lékaře,doufám že pro ně najdu volné místo u paní doktorky.Nebo si zkuste navštívit jiný dr.a uvidíte,že ještě by jste se rádi vrátili....
Patrik Šutovec
Paní doktorka je velmi hodná :)
MUDr. K. Škulavíková je svědomitá lékařka, ale všechen dobrý pocit a důvěrné jednání pacienta a lékaře silně kazí a dá se říct pobuřuje pacienty přítomností nepříjemné sestry, která dělá dojem, že ona je ta hlavní s posledním slovem a úsudkem i když někdy nepromluví,ale její pohledy a vzdechy a dá se říct i obličeje, otáčení očí v sloup ...přivádějí pacienta do velmi nepříjené situace a málo kdy lékaři řekne co ho bolí a s čím by potřeboval pomoct a poradit. Neustálá přítomnost a bezprostřední blízkost sestry u lékařky vede pacienty k nedůvěře a nenávisti sestry a lékařku tím uvádí do pozice slabošky, která se bez takové dračice neobejde. Nevím jestli ji má jako hlídacího pidbula, nebo jako odpuzovač pacientů, kterých je stále víc než dost. Divím se lékařce jak ji může trpět u sebe, vždyť je tolik příjemných sester, které nemaji místo a takvého teplého místečka by si vážily.
Dobrý den
to co čtu , dá se říc jen zírám.Nechápu jak si může někdo dovolit nařknout p. doktorku co se týká alkoholu to už je přinejmenším drzost.Chodím k paní doktorce již dlouho a nikdy jsem se s něčím takovím ani v náznaku nesetkala. Ohledně infarktů pokud si dotyční přímo nepostěžuje na bolest bohužel,přechozený infart poznáte leda po řádně na přístroji a pod. né očima to by musila být superman. Obezita je problém a povinost paní doktorky je Vás na ní upozornit kort jestli se tam sotva připlazíte a funíte jak sentinel s tím jak Vás bolí klouby a pod.tak základ je zhubnout. Pokud má pacient problém tak vždy se snaží vše vyřešit.To že se jen neusmívá a má toho včetně sestry dost se jím nedivím stálé klepání na dveře, celý den poslouchání problémů,tak se proberte to se musí člověk obrnit a když koukám na ty kyselé oblyčeje v čekárně no skuste se usmívat.Pokud nemocnej opravdu nemůže a poprosí že je nutná náštěva tak přijede a to vým z vlastní zkušenosti.Díky za ní a setřičku když jsem byla dost na dně(tak mě podpořily),komu se u nich nelíbí tak se seberte a jděte jinam. Já jsem s nima spokojená Štěpána
K.H.
Víte co ? Běžte všichni do prdele ! Já k paní doktorce chodím již cca 15 let a můžu prohlásit, že neznám lepší odbornou pomoc od doktorky a lepší přístup sestry k pacientovi, než zde na Michalu. Dneska jako důchodce můžu prohlásit, že jsem měl ve třech případech příznaky vážného onemocnění neznámého typu a vždy MUDr Škulavíková z výsledků (rozborů) vyšetření určila jeho původ a v jednom případě okamžitý přesun do sokolovské nemocnice a v jednom případě okamžitý přesun na infekci do karlovarské nemocnice mě utvrdil v přesvědčení, že odbornost této lékařky je na vysoké úrovni. Takže jakékoliv negativní názory na tuto doktorku považuji za osobní nerelevantní názor.
Miskolczi Jozef
Nejsem pacientem pí.doktorky, nevím jaká je. Nicméně v roce 2006 její včasné rozhodnutí, pomohlo zachránit život mého syna.
Děkuji paní doktorko.
Mě paní doktorka Škulavíková pomohla vyřešit mé zdravotní problémy nejen svou odborností ale i svým hezkým přístupem k pacientovi. Jsem spokojen i s chováním sestry. Jiní lékaři by si zde mohli vzít příklad. Alkohol o kterém tu píšete je podle mne nesmysl, chodím k ní pravidelně a nikdy jsem si nevšiml ani náznaku něčeho podobného - na rozdíl od jiných např. zubních lékařů v Sokolově. Já jsem velmi spokojen.