MUDr. Kateřina Škulavíková

Praktický lékař Více

Sokolov 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé
Marie Majerové 1804, Sokolov

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Nemohu říct o paní doktorce nic špatného, vždy mi pomohla a jen svou chybou jsem o ni přišla, ale je pravda, že jsem prosila, aby mne vzala zpět a docela arogantním způsobem mě sestra vyhodila v podstatě mi zabouchla dveře před nosem.

K p.doktorce jsem šla,když měla ta má dovolenou.Chovala se arogantně a necitlivě.
Rozhodně nedoporučuju!!!

Věčně přeplněná čekárna důchodci, lékařka přijde po osmé vezme dva tři pacienty a hned je pauza na cigárko, před desátou znovu, potom svačina a po ní pokračují pauzy na cigárko (ordinace zahulená), do toho dva tři dealeři a máte program na celé dopoledne a půl dvanácté Vám oznámí, že už Vás nevezme ať přijdete zítra. Jsou to max. 2-2,5hod. pracovní doby - to už je vrchol arogance a ignorance pacientů. Když už na řadu přijdete máte neustále dojem, že lékařku obtěžujete. Opravdová hrůza, to že jinde je to ještě horší .... je to možné, vypovídá to o kvalitě lékařů na Sokolovsku

K paní ,,doktorce,, bych nešla ani omylem. Naštěstí jsem od ní odešla a mám svatej klid!!!! Mé známé, které je 66let a neustále trpí bolestí hlavy a migrénami, které má 4x do týdne, kdy nemůže nic, jenom leží. Tak když s tím šla k ,,lékařce,, tak jí řekla, že prej to je věkem. Žádná prohlídka, žádné vyšetření!!!! Tohle je nehorázná drzost, prej věkem!!!!! Měli by jí sebrat diplom a licenci! A to co tady píší ostatní, ano, čekárna neustále přeplnění důchodcema!!!! Pracující člověk si tam jde ráno před prací jen pro recept a musí čekat dvě hodiny než si nějaký důchodce pokecá s doktorkou. Jo asi jsou důchodci její oblíbenci.

I

s touto paní doktorkou mám jen ty nejhorší zkušenosti, má maminka, která byla po komplikované zlomenině ruky a přestala chodit a také jí odumírala - hnila noha, paní doktorka neráčila ani zvednout zadek aby se na ní přišla podívat, ikdyž to má ze zákona uložené, pouze psala recepty a já spoléhala na svůj rozum a zkušenosti druhých, v životě bych si od ní nenechala léčit ani kuří oko

Sestra protivná jak nevím co, člověk aby se bál říct co chce. Doktorka to samý, člověk má pocit že jí obtěžuje