Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Kristýna
K paní doktorce už chodím 10 let. Jsem velice spokojená, jak s přístupem, tak vybavením ordinace. Sestřička v ordinaci je moc příjemná a ochotná. Nikdy nebyl s ničím žádný problém a snažila se hned pomoct. Občas se dýl čeká ale to jde pochopit. Za mě 5* a doporučuji :)
Katka
Paní doktorce vděčím za to, že mám ve svém pokročilém věku vůbec ještě potomka. Je skvělá, ochotná a zajistila mi tu nejlepší péči. Ještě jednou moc děkuji za vše, paní doktorko!!! K.
Mi
S paní doktorkou mám velmi dobrou zkušenost. V těhotenství se o mě i mé dítě starala teda dost pečlivě a jelikož byly i nějaké komplikace, nic nezanedbala. Zkrátka profesionální přístup. Po každém vyšetření s ni jde prohodit několik vět. Je lidská a ochotná.
Jitka
Jsem víc než spokojená s přístupem. Sestřička velmi příjemná a ochotná. Jen někdy čekám, ale dá se pochopit, že ne každý je zdravotně v pořádku a konzultace se protáhne. Za mě pět hvězdiček
tess.dixie
Ja si nemuzu stezovat na doltorku, je skvela a vzdycky vsecko semnou ochotne probere .. Takze za me spokojenost
peeska
Paní doktorka je velký profesionál. Vždy milá a ochotná. Na všechny moje dotazy vždy odpoví. Prohlídka je vždy bezbolestná a citlivě provedá. Nikdy nemám pocit, že bych se jí měla obávat. Mám k ní plnou důvěru. Sestřička je též velmi milá a ochotná, při problému objedná nejpozději do 2 dnů. Čekání v čekárně neznám, max 10 minut. Jak to mají těhotné maminky zatím nemůžu posoudit, ale na profesionální vyšetření si vždy ráda počkám.
M. M.
První připomínka k sestřičce: Ještě jsem neviděla příjemnější sestru, ať už v nemocnici nebo kdekoli jinde u odborných lékařů. Když se objednávám vždy dá nejbližší termím a to že Vás objedná za 3 týdny asi něco znamená. Pro mě je to známka toho, že paní doktorka je profesionál a pacientek má hodně. A kdyby byly nespokojené tak k ní nechodí a sestřička by Vás neobjednala "až" za 3 týdny. Vždy když jsem řekla, že mám akutní problémy sestra mě řekla, že mám přijít za 2 dny, ale brzo ráno, což mi vůbec nevadilo - ba naopak. A když někdy slyším jak jí někdo volá - katastrofa....Sestra dává 15 termínů, ale paní je pořád nespokojená!! Tomuto nerozumím. Pokud potřebuju jít ke gynekologovi, tak se přizpůsobím a vžy se to dá nějak zařídit.
Paní doktorka - super ženská. Nemyslím si, že má pacientky rozškatulkované jak jsem tady četla. Vždy se chová příjemně a mile a vždy mě dá odbornou radu a během vyšetření si i "popovídáme". Co se týká p. doktorky Omelkové, tak jsem u ní byla jednou a její přístup byl taktéž v pořádku. Zeptala se jaké mám problémy, řekla mi jak se to dá léčit, pečlivě mě prohlédla,ale bolesti v podbřišku jak píšou jiné ženy jsem nepocítila, spíš jsem měla pocit,že jak p. Hrabcová tak p. Omelková jsou srovnatelní odborníci.
Host
Paní doktorka je úžasná. Měla jsem hodně problémů - byla jsem tam každý týden a paní doktorka mě pomohla. Nikdy se mě nestalo, že by byla odměřená, vždy byla vstřícná a příjemná. Už několik let k ní chodí moje matka i moje sestry a klidně bych k ní přivedla i svoji dceru.
Jana
K paní doktorce chodím na doporučení svého lékaře. Jsem velmi spokojena.
nejlepší
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uherském Hradišti
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uherském Hradišti
Gynekologové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti