MUDr. Karla Hrabcová

Uherské Hradiště 1 adresa

Ordinace
Za Olšávkou 290, Uherské Hradiště

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

E
Číslo ověřené
Umístění: Ordinace Jiný

Nedoporučuji. Doktorka nechce pomoc. Mám špatné zkušenosti.

B
Umístění: Ordinace

S paní doktorkou jsem nebyla absolutně spokojená, proto jsem byla nucena odejít k jinému lékaři. Prohlídky v těhotenství bez zájmu, bez důslednosti. Kdybych se nezeptala sestřičky na výsledky, tak se Dr. ani neobtěžuje. Nemluvě o tom, že se ani Dr. neobtěžovala mi něco značit do Těh. průkazky. Jediné kdo pozvedl na ohodnocení 2* je její zdr. sestřička, která byla milá a vstřícná. Nicméně i kdyby byla jakákoliv, chtěla jsem kvalitní péči, jak o sebe, tak i o své dítě, což Dr. rozhodně ve mě nebudila.

Paní doktorka je nelidská, odměřená, vyšetření od ní bolestivé. Sestra je nepříjemná. Čekání na vyšetření dlouhé. Nedoporučiji!!!

B

Nikdy jsem neměla nějaký lehký nebo i závažný problém. Ale tento měsíc sem nedostala menstruaci už podruhé, antikoncepci sem vysadila loni v září, a když sem přišla za doktorkou, tak mě normálně vyšetřila, nic mi neřekla, jen že si mám zajít za sestřičkou, která mi píchne injekci. Nechápu, že sem byla tak blbá..a snad i trochu v šoku, že mě nijak nenapadlo se zeptat co mi teda je, nebo co je to za injekci. No každopádně mi ji pak sestřička píchla, a menstruaci sem dostala..jak mělo vyjít. Ovšem přibrala sem díky ní 4kila, které nemůžu shodit, takže děkuju moc. Nikdy víc.

Ikdyž nemůžu říct, že bych měla někdy problém s paní doktorkou, co se týká léčby problému, prohlídky atd. Nejsem žádná citlivka, se kterou se musí jednat v rukavičkách, ale čeho je moc toho je příliš. To že samotná paní doktorka má k pacientům dost chladný přístup by mi nevadilo, přece jen je to pro ni každodenní rutina a na familiérnosti není čas ani prostor. ale to jak se mnou jako pacientkou jednala sestřička a to připomínám že opakovaně, to už hraničí s absolutní neúctou k pacientovi. Aby na mě vískala do telefonu protože jsem se potřebovala přeobjednat o den později a nakonec mi položila telefon s tím, že prostě dojdu jak jsem byla původně objednaná a hotové, nebo mi odmítne dát recept protože jsem zapomněla přijít na prohlídku (což se myslím občas stane každému) a ještě dodá že jsem ji hluboce zklamala a chodím si tam pouze pro recepty a podobné urážky :D jako to pardon,ale ja na takovéhle jednání nemám žaludek a nevím proč bych to měla trpět. Jsem slušný člověk, zapomenu- omluvím se, bohužel se stane, že někam musíte naléhavě odjet a prostě prohlídku musíte přehodit, na všem se snažím vždy v klidu domluvit, ale bohužel zde se sestřičkou to nelze. a to nemluvím o tom nehorázně dlouhém čekání, ikdyž je člověk objednaný na 8, sedí tam jak tele do 10. a pak dalších 20 minut svlečený v kabince... Opravdu k paní Hrabcové víckrát ne....

Paní doktorka mě velmi zklamala. Už k ní nechodím dva roky. Taky si mě přehazovala s p. doktorkou Omelkovou, ale já jsem radši chodila k té Omelkové. Byla sice jen o něco málo příjemnější, ale přece jen. Nejvíc mě p. doktorka Hrabcová dostala, když jsem samovolně potratila v 6. týdnu těhotenství a přišla k ní se silným krvácením. Řekla, že už se to teda zachránit nedá, že budu muset na vyčištění. Rozbrečela jsem se a ona na mě začala křičet, ať se laskavě chovám jako dospělá a že jestli jsem to dítě vůbec chtěla. No po tomhle už jsem se tam neukázala. Dokonce moje mamka, která k ní chodí, jí potom vynadala. Divím se, že je tam spokojená. Já mám teď gynekologa a ten je parádní. Je hrozně hodný a nečekám 3 hodiny, než mě vezme. K p. Hrabcové jsem se vždycky nechala objednat a když jsem měla přijít třeba v 8 a bylo 8, vzala přede mnou 3 paní, pak dalších 5, které přišly po mně a pak dalších 5, které přišly ještě po nich. Katastrofa. Nedoporučuji ani v nejmenším. I když mi vyléčila skoro každý problém, stejně v mých očích nestoupne. Můj doktor mi je taky vyléčí a dokáže se u toho chovat normálně a neřve na mě.

Paní doktorka je strohá, někdy i odměřená. Nevysvětlí, nevcítí se. Špatně mě léčila, vůbec nedoporučuji. Až se někdy i člověk bál zeptat na některou z intimních věcí. Pocit studu, divná reakce.

Je to asi 5 let co jsem od paní doktorky odešla. Při prvním vyšetřením (co jsem byla úplně poprvé na gynekologii) jsem měla pocit kusu masa...Snad to bude časem lepší - nebylo. Dokud jsem byla bez obtíží tak se to dalo. Pak sem jednou přišla s mykózou, to jsem ji měla poprvé a vůbec jsem nevědela o co jde. Byla jsem dost vyjuchaná a sestra mi řekla, že dnes berou jen maminky a že mě objedná za týden. No doma se mamina zhrozila a vzala mě ke svému gynekologovi - ten mě vzal hned a bez řečí. Od té doby k paní doktorce nikdy více.

Poprve jsem na gynekologii byla prave zde, a v trosku pozdejsim veku (19). Pani doktorka ani sestricka neskryvaly svuj udiv, ze jsem panna, dokonce jsem zaslechla cosi neurciteho polohlasem jakoby posmesnym tonem, co si patrne o tom mezi sebou spitly, pani doktorka se dokonce z duvodu meho panenstvi znovu presvedcila v papirech, ze mi neni 17, ale opravdu 19; kdyz videla, ze mam v obliceji akne, chtela mi predepsat antikoncepci, kdyz jsem odmitla (davam prednost jinym metodam a toho casu jsem byla bez partnera), rekla, ze sve dceri by antikoncepci predepsala hned a bez debat, kdyby mela akne. Vysetreni pres konecnik, bolestive, velmi neprijemne, vysledek je takovy, ze jsem se od te doby (sest let) na gynekologii neobjevila, coz me mrzi a snazim se svuj strach nejak prekonat (a vybiram jinou lekarku). Zklamal me pristup, cekala jsem neco jineho, protoze mama tvrdi, ze je tam spokojena.

od paní doktorky jsem odešla a bohužel návštěvy u ní nedoporučuji.Léčila jsem se s opakovanými vleklými záněty gynekologyckého původu. Upozorňovala jsem paní doktorku na větší bolesti v podbřišku,i při vyšetření. Řekla mi,že jsem přecitlivělá a "ať nepřeháním" !!Později se dostavily horečky, nemohla jsem ani pohybovat.Paní doktorka označila moji diagnózu - slepé střevo.Toto ihned! vyloučil obvodní lékař. Poté jsem absolvovala závažnou operaci.