MUDr. Karla Churavá

Zubař Více

Ženklava 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

č.d. 205, Ženklava

Navštěvuji paní doktorku již od 8 let a nemohu si ani v nejmenším stěžovat, ba naopak. Možná právě kvůli ní jsem nikdy neměla ani trošičku strach ze zubaře.

• H

Paní doktorka je ten nejlepší zubní lékář a jsem opravdu moc ráda, že můžu chodit právě kní. A sestřička Stáňa je také výborná :)

Velmi rád se připojují ke všem názorům"VELMI DOBRÝ".MUDr.CHuravá Karla nemá svou profesi jen jako povolání,vykonává ji totiž jako poslání,tento osobní přístup k potřebám svých pacientů je výslovně"PŘÍKLADNÝ"a pro jiné a nejen lékař následovaní hodný.Mladému medikovi Pánu Třeštíkovi můžeme jen blahopřát k tak skvělému učiteli.

• Š

K paní doktorce Churavé- a to je opravdu doktorka s velkým "D", chodíme již asi 30let. A to můžu říci, že opravdu celá rodina, jak já s manželem,dcera se synem i syn s manželkou a dvěma dětmi. A jak víte, děti se k lékařům bojí, ale u této lékařky to opravdu neplatí..... ! Ještě dlouhá léta ať máme možnost chodit k tomuto zlatému člověku. Teď již zaučuje svou náhradu, a myslím si, že to bude také člověk na svém místě.Patří jí jedno velké DĚKUJEME!!!!!!

• k paní doktorce chodím již od dětství, není lepšího stomatologa děkuji.

• K paní doktorce jsme chodili celá rodina,největší chyba mého života, výměna stomatologa. Kdo tam chodíte k p.Churavé, važte si ji, je to sluníčko a sestřička Stanička taky. Je prostě skvělá, chodila jsem k ní 20let. Prostě více takových bohužel není.

• doporučuji..

• K paní Churavé chodím již od dětství a je prostě super.

K Paní ( a to velké P je na místě) MUDR. Churavé chodím bezmála 30 let a mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Jen díky ní, a to říkám zcela zodpovědně, jsem doposud nepoznal to, čemu ostatní říkají "strach ze zubaře". Jejich skvělých služeb využívali a stále využívají jak moji rodiče , sestra i já a pro její skvělý přístup a profesionalitu jsem k napsal i ženu a své děti. Totéž udělala i má sestra. Jen doufám, že bude ve své praxi pokračovat co nejdéle, protože se bojím dne, kdy bychom si měli hledat jiného stomatologa. Takže ji tímto přeji ještě mnoho profesních úspěchů a spokojených pacientů jako naše celá rodina.

• Chodím k ní už mnoho let (jako celá moje rodina) a opravdu velká spokojenost.