MUDr. Karel Horel

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

T

Bohuzel mam spatnou zkusenost s panem Horelem.
S ohledem na to, ze mi byl doporucen, tak jsem byla velice prekvapena, jak se choval. Byl mrzuty, hrozne uspechany, vubec se neptal co a jak, nadaval na lidi, co udelali rentgenovy snimek,protoze si ho poradne nemohl prohlednout na svem malickem netbooku, udelal ze me ze zacatku simulanku, ale kdyz zjistil, ze si zdravotku platim sama a na socialce nejsem, tak mi nasel vadu kolen od narozeni, se kterou pry se nic neda delat a zacinajici artrozu. Kazdopadne nezapomnel mi pribalit propagacni letacek, napsal mi rehabilitaci a rekl mi, ze se to uz nikdy nezlepsi.

Moje prace je ve fitness. Je mi pouze 30 let. Cekala jsem ve fronte 3 hodiny na to, aby mi v prubehu 10 min rekl, ze si mam zabalit svou praci, leta uceni a ... a lehnout si do hrobu a cekat az umru? Prijde mi to smesne.

Z

Dobrý den,ač nerada, musím zde přidat na pana doktora velmi negativní komentář. Našla jsem si ho na těchto stránkách a vzhledem k recenzím jsem konečně doufala, že to je ta správná osoba, která mi pomůže. Nevím, zda-li si ty recenze píše pan doktor sám nebo jsem mu zrovna nesedla, ale s takovým chováním jsem se ještě nesetkala. Agresivita, se kterou mi začal prohmatávat nohu mě trošku vykolejila, ovšem pokračovalo to jeho arogancí a naštvaností, kdy na mě začal doslova křičet, kde že mě to teda bolí. Jenže mě jaksi pan doktor nenechal ani mluvit a vždycky když jsem mu chtěla něco vysvětlit, tak mi skákal do řeči - kde že mě to teda bolí. Můj rentgenový popis pomalu roztrhal se slovy, že potřebuje obrázek, že mu ,,takovej cár papíru nic neřekne,,. Pak mi řekl, abych mu přinesla příští týden ten rentgenový snímek, JESTLI TO TEDA PŘEŽIJU, ABYCH DO TÉ DOBY NÁHODOU NEUMŘELA! To byla věc, která mě naprosto šokovala, tak jsem se ho zeptala, jestli si myslí, že tady s tím kolenem simuluji, že mi diagnostikovali artrózu 1.stupně(je mi 24 let) a že jsem chodila na rehabilitace, beru kloubní výživy, mažu, cvičím a zhoršuje se mi to. Naznačil mi, že simuluji a řekl, že tady řeší vážné případy a že ho připravuji o čas. Tak jsem milému panu doktorovi řekla, jestli si ze mě dělá legraci a že už mě tady teda zaučeně neuvidí a flákla jsem dveřma. Je mi sice jenom 24, ale i za těch pár let jsem se nikdy s takovým jednáním nesetkala a šokovalo mě, jak může někdo takový vůbec pracovat s lidmi a jak můe mít vůbec takové recenze. Věřím, že jeho výsledky operací mohou být prvotřídní, ale já operaci třeba ani nepotřebuji a proto pro něj nejsem dost lukrativní pacient? U doktora hledám i lidský přístup, minimálně neutralitu.Jsem ráda, že jsem se taky mohla podělit o tento příšerný zážitek. Hezký den.

Po cca čtyř letech(2xročně) návštěv s bolestí P kolene mi pořád sděloval že je vše v pořádku.Připadalo mi že si už snad vymýšlím.Až už na mojí několikátou výzvu, aby s tím už něco dělal, tak mě poslal na kamerovou prohlídku kde zjistili meniskus. Pro mě škoda času stráveného u něj do velmi pozdních večerních hodin.