- gynekologie a porodnictví
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
S. D.
U pana doktora sem měla v tomto týdnu 1.trim screening. Jako prvorodička, které se v těhotenství doposud nedařilo, jsem byla ve stresu už v čekárně. Veškerý stres ale opadl ve chvíli, kdy mi lékař podal ruku, usmál se a představil se. Cítila jsem takový nával energie, že sem se hned uklidnila. Vyšetření probíhalo klidně, vše bylo popsáno a vysvětleno. Pana doktora doporučuji všemi deseti.
Klara
K panu doktorovi jsem presla od gynekolozky, ktera byla hodne spatna a verila jsem, ze pan doktor me spatne zkusenosti vyrovna. Stalo se a ocekavani predcil. Ocenuji, ze problemy se snazi prednostne resit prirozenou cestou a zdraha se psat leky, ktere resi jen symptomy... V dnesnim svete farma lobby je tento pristup az neuveritelny a panu doktorovi za nej tleskam! Co se tyce jeho vystupovani, je vzdy mily, ochotny vysvetlit, dava veci do souvislosti. Shrnuto a podtrzeno, kdyby takovi byli vsichni lekari, svet by byl o kus krasnejsim mistem...
M. N.
S panem doktorem mám velmi dobrou zkušenost. Přesto, že předchozí gynekoložce, která již v ordinaci nepůsobí, jsem neměla co vytknout, shledávám u pana doktora oproti ní (a i lékařům z jiných odvětví), na české poměry značně pokrokový přístup. Vše vždy vysvětlí, nemá problém s dotazy. Velmi cením, že na základě zdravotního stavu nabídne několik adekvátních možností řešení, která náležitě prokonzultuje a pomůže pacientovi zvolit to "správné". Z důvodu stěhování jsem uvažovala o změně gynekologa, nicméně za panem doktorem si kvůli jeho přístupu několikrát ročně ráda dojedu.
M.S.
Ordinace mi byla doporučena pro screening v I.trimestru a byť se bohužel potvrdil špatný výsledek děkuji jak panu doktorovi, tak celému týmu sestriček za podporu a velmi vstřícný přístup.
V. Maneva
Chci moc poděkovat čelí tým GYNORD, sestřičky a doktor Fousek. Mluvím špatná čeština, ale všechny jsou tak hodný a mají pochopení. A pana doktora je vždycky usměvavý a mluví krásná angličtině. Jsem moc spokojená a hodně doporučuji!
Renáta Březnová
Velka spokojenost s panem doktorem. Velmi prijemne chovani, s usmevem Vas privita, vsechno ochotne vysvetli. Sestricky jsou taky moc mile. Takze za me super, urcite bych nemenila. Muzu jen doporucit. A jak pani pise, ze mela spatnou zkusenost, tak tomu se ani neda verit. Osobne muzu rict, ze pan doktor je velmi mily.
Zuzana Vlasáková
Velice prijemný přístup lékaře i sestřiček. Vzdy zodpovezeno vše, na co jsem se ptala. Jako velké plus vnímám, že nenabádá k užívání žádných doplňků stravy, pokud to není nutné. U pana doktora jsem absolvovala vsechna vysetreni v tehotenstvi.
Tereza Lednická
U pana doktora maximalni spokojenost, vzdy mam pocit bezpeci, coz je dulezite. Pokazde mile a s usmevem pozdravi, vse velmi ochotne vysvetli, poradi, jeho pristup je profesionalni a velmi vstricny zaroven. Sestricky jsou laskave a mile, mohu jen doporucit.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě