R.M.A. CENTRUM s.r.o.

Dukelských hrdinů 17, Praha

• D

Jednoznacne nedoporucuji!!!
    Nejvetsi zajem ma pan doktor jen o prodej produktu firmy LR o kterych mluvil vetsinu casu.Opravdu velmi neprofesionalni pristup.V pripade jakehokoliv dotazu vas odkaze na internet .Povazuji tuhle navstevu za ztratu casu i penez.

• R.M.A. CENTRUM s.r.o.  •

Plně se ztotožňuji s paní Evou L. Neprofesionalita, dealer společnosti která dováží nebo vyrábí potravinové doplňky. Rozbor krve za 1300 Kč neměl u sebe a nemohl tudíž z něj nic vyčíst. Předepsal mi velké dávky všeho možného aniž by se zajímal, jestli je již neužívám a které léky kvůli kontraindikaci užívám. Na moje dotazy ohl. homocysteinu mě odkázal na internet ať si to tam přečtu, že nemá čas mi to vysvětlovat.Vřele nedoporučuji.

• S

Neprofesionální. Čekala jsem přes 40 minut bez omluvy. Jde panu doktorovi prodat co nejvíce léků od firmy LR, jelikož je jejich dealerem. Nedoporučuji.

• E

Poradnu jsem navštívila z důvodu vyšetření hladiny homocysteinu v krvi a doporučení léčebného postupu k jeho případnému snížení. MUDr. Erben se nechoval tak, jak bych za vynaložené prostředky očekávala - nic nedostanete písemně (výsledek z laboře či návrh léčby) a pokud to budete vyžadovat uslyšíte, že pan doktor nestíhá, nepamatuje si a že v jeho věku po něm nemůžete nic chtít, navíc si během sezení stihne vyřídit několik telefonických hovorů. Jedná se o velice neprofesionální přístup. Výsledek vyšetření mi nakonec zaslala sama laboratoř za pomoci velice ochotné paní recepční z R.M.A. centra, pohled na normální hodnotu homocysteinu má pan doktor úplně jiný než laboratoř, dále to rozvádět nebudu. Nejsem spokojená ani s návrhem nadiktované léčby - dávky vitamínů jsou tak velké, že by mohly i uškodit. Druhou (kontrolní) návštěvu už absolvovat nebudu, ani kdyby byla zdarma.