- Cévní chirurgie
Od 14 000 Kč -
Sklerotizace varixů
300 Kč -
SH
Navštívila jsem MUDr. Beneše s bolestí žíly a anamnézou předchozích operací. Lékař provedl pečlivé dotazování a ultrazvuk, během kterého skutečně nalezl problém, který vyžaduje řešení. Poté mi však sdělil, že operovat nebude, protože má váha přesahuje 100 kg. Nedostala jsem žádné další informace- proč je toto omezení, jiné možnosti léčby mimo operace, kam se mohu obrátit, dokonce ani režimová opatření proti zhoršování stavu. Odešla jsem s vizitkou („Ať ode mně máte aspoň něco. Ozvěte se, až zhubnete.“), účtem na 300 Kč za ultrazvuk, bolestí a příšerným pocitem. Pomoc jsem nedostala. Po zveřejnění negativní recenze mě lékař kontaktoval a sdělil, že váhový limit je kritériem kliniky, zprávu mohu vzít do nemocnice, a požadoval úpravu recenze. Čili pomoc pro mě existuje. Ale on neudělal nic.
• Poliklinika II Hradec Králové • Jiný •
K.K.
Pri navsteve ordinace, kdy jsem zadala osetreni dvou drobnych varixu na noze z kosmetickych duvodu, mi byly napichany vsechny viditelne zily. Od te doby pretrvavaly vetsi ci mensi trvale bolesti vnitrni strany lytka a postupne celeho chodidla, a to i v noci. Pan doktor mi opakovane sdelil, ze me nema co bolet.. Od bolesti me vysvobodil az neurolog s fyzioterapeutem na specializovanem pracovisti, kdy mi byla provedena fascialni terapie, ktera me obtizi postupne zbavila.
• Poliklinika II Hradec Králové • sklerotizace varixů •