Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
I. P.
Za mě perfektní diagnostik. Zvážil u mě všechny možnosti a otestoval i ty, které nebyly příliš pravděpodobné. V tomto ohledu si nemyslím, že bych v ČB sehnal lepšího. Bohužel to již nemohu říci o léčbě (medikaci). Až zpětně jsem se dozvěděl z jedné studie, že lék který mi byl předepsán (dlouhodobě) je spojen s poměrně vysokým rizikem (co se týče pravděpodobnosti rozvoje cukrovky při dlouhodobém užívání). A to navzdory tomu, že existují bezpečnější varianty beta-blokátorů. Zároveň mi nasadil psychofarmaka, které nejenže mi nepřinesly efekt ale navíc pro mě měli zásadní vedlejší účinky. Po své zkušenosti bych za ním pro diagnózu šel znovu, ale jinak ve mě nevzbudil důvěru. Ale je to jen můj názor a má zkušenost. Nechci zpochybňovat, že někteří mohou mít jinou.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích