Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Eliška Z.
Vyšetření bylo bolestivé, krvácela jsem, navíc jsem se setkala s absolutním nepochopením, proč jsem se rozhodla vysadit HA a přitom neplánuji těhotenství. Přístup pana doktora mě zklamal.
Tomáš
Horšího lékaře jsem nezažila, naprosto hrubým způsobem mi sdělil, že se musím na potrat, zamlklé těhu. Vůbec jsem nekrvácela, neměla problém, takže šok. Když jsem se tam rozbrečela vyhodil mě na chodbu. Tolik k jeho chování a o odbornosti mám také pochybnosti, s UTZ neuměl vůbec zacházet, dokonce to i hlasitě komentoval, jako...kde se zapíná to a to, no děs! Benešovská nemocnice a tento lékař už nikdy více!!!
Převzal ordinaci po odházejícím gynekologovi.Jedno jediné vyšetřenístačilo k tomu,abych se rozhodla pro jiného. Na první pohled ne moc příjemný, vyšetření necitlivé a bolestivé.
lucka
neprijemny,ze jsem ho otravovala ve statni svatek,mela jsem velkou bolest bricha,rekl ze jsem asi tehotna,ale ze to vypada na mimodelozni tehotenstvi a ze nevi kdo mi udela ve svatek potrat,okamzite po jeho vystupu sem jela do prahy kde mi rekli ze jsem 4 tydny tehotna,naprosto v poradku a ty velke bolesti v podbrisku patrili k tomu,ted je to uz treti mesic a jsme zatim porad v poradu,takze nevim jak by to v benesovske nemocnici dopadlo.kamaradku rodil,byl na ni neprijemny.nakonec ji provedl cisare a jizvu ma horsi jak od reznika,uz nikdy ani na pohotovost by me tam nikdo nedostl.