Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Hana V.
Skvělý pan doktor, opravdový profesionál. Navíc je velmi milý a empatický. Děkuji za úžasný přístup a za naprosto bezbolestný výkon.
Jana Šilhová
Děkuji MUDr. Konopáskovi za velice profesionální přístup. Je to odborník na svém místě a oproti zubařům v Českých Budějovicích je levnější. Pan doktor mi v horním patře aplikoval 5 implantátů, neboť jsem o své původní zuby přišla z důvodu parodontózy. Byl velice přesný, šetrný a s výsledkem jsem velmi spokojena. Jana Šilhová
Jarka
Navštěvuji ho už mnoho let i s dětmi. Co udělá drží a je precizní, narozdíl od dvou předchozích týnských zubařů, které jsem vyzkoušela.
pacientka J
Je dobrý zubař, ale Ryba je Mudr. Ryba. Na toho nikdo nemá. Mudr. Konopásek je velmi arogantní a drahý.
~
Je to PAN DOKTOR, velmi odborně zdatný. Bohužel se delší dobu čeká, ale to je asi daň za to, že opravdu umí. Pokud vím, tak ale také ordínuje v sobotu dopoledne, takže hlavně pro dojíždějící je to výhoda.
~
Paní Marie a paní? anonyme, vy jste snad musely navštívit jiného lékaře... bohužel mám zuby "rodinné", tudíž křehké a vystřídal jsem mnoho dentistů, bohužel. Dr. Konopásek mi dělal celé horní patro nové. Musím uznat, že lepšího zubního lékaře jsem ještě nenavštívil... i proto zřejmě ty delší čekací doby.
A s dětmi pracuji také už přes třicet let, a byl jsem svědkem, jak přestrašené dítě nejen zvládl velmi profesionálně a správně, ale ještě jej stihl během zákroku! naprosto uklidnit, takže odcházelo zcela v pořádku a bez slziček.
pepa
Vynikající odborník, nejlepší v Týně. Navíc umí i chirurgii,nabízí i implantáty, stále se odborně vzdělává, výborně zařízená ordinace.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.