Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Eva
K panu doktorovi chodím již několikátým rokem a každou návštěvou moje sympatie ke kdysi milému a vstřícnému lékaři opadávají. Vždy když mu něco říkám, mám pocit, že mě snad ani neposlouchá a pak mi na stůl vysolí několik letáků s nabídkami /samozřejmě velice tučně placenými/.
Zdá se mi, že peníze jsou pro něj již důležitější než pacientka.
JDH
Velmi jsem si pana doktora vážila jako odborníka,ale poslední dobou se změnil k nepoznání, už není vstřícný, milý, usměvavý, vlastně jsem získala pocit,že neplatím, tak nejsem vítána. Z výborného gynekologa se stal podnikatel.
Lucie
tento lékař si mě zaregistroval, aniž bych podepsala jakýkoli registraní formulář, pouze jsem se sestry telefonicky tázala, zda přijímají nové pacienty. Mám ted problém s pojištovnou a registrací u gynekologa. Také mi byl účtován na pojištovnu poplatek několik desítek korun za mimimální kontakt s pacientem, domnívám se tedy, že když jsem sestře volala a tázala se na otázku, zodpovězení dotazu si naúčtovali. milé dámy, nechejte si poslat výpis z pojištovny, co všechno si tento lékař účtuje, aniž byste navšítvili jeho ordinaci...
Bohužel ho změnily peníze. A to k horšímu!
anonym
Chtěla jsem změnit svého gynekologa jelikož sním nejsem spokojená,na radu známých jsem chtěla přejít k panu doktorovi Čepelíkovi.Asi jsou kamarádi jelikož by mě vzali ale když jsem řekla ke komu nyní chodím tak najednou měli plno a bylo mi řečeno že doktor ke kterému chodím je specialista.Já nevím pane doktore a setřičko kde žijete vy ale já ve svobodné zemi a gynekologa si chci sehnat sama ne s vaší radou.Tohle jednání mě velmi zklamalo.Nedoporučuji.Jasné je že pokud by mě přece jen vzali tak bych to u nich asi neměla jednoduché a mé problémi které mi nynější gynekolog není schopen vyléčit on by neléčil taky.