Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Ilona
Po včerejší návštěvě mohu jen doporučit. Pan doktor má vysoce profesionální přístup. Vysvětlí srozumitelně i laikovi jeho zdravotní problém a další vyšetření. Vše probíhá v klidu a s úsměvem i když ordinuje pozdě do večera a je jistě unavený. Dlouho jsem se s takovým přístupem nesetkala. Panu doktorovi přeji pevné zdraví, ať je stále takový. I.
ahoj.ja mam s p.dr.Cavojcem ty nejlepsi zkusenosti.zoufalej jsem k nemu prisel s problemem casteho moceni i po5minutach,vleklymi zanety moc.trubice,krvi v moci a bolestmi v podbrisku.udelal postupne vsechna mozna vysetreni a zjistil nador moc.mechyre.hned me to vyjednal v Praze a tam mi to odstranili.nastesti byl zatim jen benigni.timto mu moc dekuji.v nem.do me cpali roky ATB,vubec me nevysetrili ac jsem to zadal.asi by me nechali chcipnout.
velice dobrý
Simona
Skvělý lékař.Chodila jsem k němu se synkem.Citlivý ,vnímavý,umí vyslechnout..Velmi doporučuji.
léta mě trápí potíže s prostatou, byl jse vyšetřován i léčen u jiných urologů, ale bez efektu, poté jsem dostal tip na dr. Čavojce.Lidský přístup, vysoká úroveň vyšetření-mohu porovnat s jinými pracovišti. Po třetí návštěvě doktor odebráním vzorků zjistil zhoubný nádor prostaty nyní jsem v léčení a věřím, že u toho nejlepšího odborníka. Doporučuji všem.
15 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den. Můžu se zeptat zda může mít nějakou spojitost stydlivý močový mechýř s častým močením- např. 8-12x denně, ale většinu dne je sezení a vypiji i 2-3l denně, proto to bude asi tím, že? Nebo by se to mělo nějak řešit? Mockrát děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Dobrý den
Moči denně 12x není rozhodně normální
Doporučuji se objednat k vyšetření na urologii
S pozdravem Dr.Čavojec

Dobrý den, chci se zeptat, ve středu mi teklo hodně krve při močení, vlastně jen krev a žádná moč, byl jsem na urologii, dali mi cévku, krev byla pryč, teď chodím močit do “bažanta” a bolí to, mam pocit že mam plný měchýř jenže nedokážu vymočit vše najednou, jen po troškách, a dnes jsem šel na velkou po 3 dnech, a jak jsem trochu zatlačil tak mi vyteklo trochu krve z penisu, ledviny mam v pořádku, doktoři zatim nevědí co mi je, a docela se začínám bát, prosim pomozte mi.
Dobrý den
Nevím zda mate stále cévku pokud ano tak to může byt dráždění od cévky ale nejdůležitější je, že jste v péči urologa, který provede všechna vyšetření a určí i dg a odpovídající léčbu držím palce . Dr.Čavojec