MUDr. Jolana Masopustová

Praktický lékař Více

Zruč nad Sázavou 1 adresa

Ordinace praktického lékaře pro dosp.

Poštovní 593, Zruč nad Sázavou

• V

Pani doktorka je nadstandartne ochotna se zajistenim spravne pece a soucinnosti ostatnich odbornych lekaru. Vse mne podrobne vysvetlila, osobne obvolala dostupne specialisty a diky jeji ochote jsem dostala vcasny termin v nemocnici.

• Ordinace praktického lékaře pro dosp. Jiný  •

• Jmenuji se Antonín Stránský a jsem již druhým rokem pacientem pani doktorky Jolany Masopustové. Po celou dobu,kdy mne pani doktorka léčí, jsem nezaznamenal
    z její strany žádnou aroganci, nebo nezájem. Spíše naopak. Velice korektní jednání a snaha maximálně pomoci. Více nepotřebuji, pani doktorce důvěřuji a děkuji.

• Moje zkušenost s pani doktorkou Jolanou Masopustovou,je velice dobrá a nemohu naprosto souhlasit s tím,že její jednání je arogantní a přístup k pacientovi
    neprofesionální.V žádném případě bych si nedovolil ji napadnout tak nehorázným
    a pomlouvačným způsobem jak to učinila osoba přede mnou. Jsem rád že mne pani
    doktorka léčí a plně ji důvěřuji.

• Najde se málo lékařů takových, jako Dr.Masopustová. Jen kdyby takových bylo více!!!

• nejlepsi doktor nasvete

• Tato paní doktorka je velice chytrá a rozumí své profesi já ji uznávám jako pacient kterého léčí ,at přijdu kdykoli je velice ochotná.

• Tato paní doktorka je velice ochotná a příjemná,rozumí své profesi a vážím si ji .Vážím si ji též že vyslechne pacienta.

• nejlepší doktorka kterou znám.

• Nemám žádných výhrad k Mudr. Jolaně Masopustové je to moc hodná a šikovná doktorka která rozumí své profesi a vážím si ji a je velice ochotná k pacientům,vyslechne pacienta a jeho problémy.

• Myslím si že je to člověk na svém místě.