Poštovní 593, Zruč nad Sázavou
V. Vackova
Pani doktorka je nadstandartne ochotna se zajistenim spravne pece a soucinnosti ostatnich odbornych lekaru. Vse mne podrobne vysvetlila, osobne obvolala dostupne specialisty a diky jeji ochote jsem dostala vcasny termin v nemocnici.
• Ordinace praktického lékaře pro dosp. • Jiný •
Jmenuji se Antonín Stránský a jsem již druhým rokem pacientem pani doktorky Jolany Masopustové. Po celou dobu,kdy mne pani doktorka léčí, jsem nezaznamenal
z její strany žádnou aroganci, nebo nezájem. Spíše naopak. Velice korektní jednání a snaha maximálně pomoci. Více nepotřebuji, pani doktorce důvěřuji a děkuji.• • •
Moje zkušenost s pani doktorkou Jolanou Masopustovou,je velice dobrá a nemohu naprosto souhlasit s tím,že její jednání je arogantní a přístup k pacientovi
neprofesionální.V žádném případě bych si nedovolil ji napadnout tak nehorázným
a pomlouvačným způsobem jak to učinila osoba přede mnou. Jsem rád že mne pani
doktorka léčí a plně ji důvěřuji.• • •
Najde se málo lékařů takových, jako Dr.Masopustová. Jen kdyby takových bylo více!!!
nejlepsi doktor nasvete
Tato paní doktorka je velice chytrá a rozumí své profesi já ji uznávám jako pacient kterého léčí ,at přijdu kdykoli je velice ochotná.
Tato paní doktorka je velice ochotná a příjemná,rozumí své profesi a vážím si ji .Vážím si ji též že vyslechne pacienta.
nejlepší doktorka kterou znám.
Nemám žádných výhrad k Mudr. Jolaně Masopustové je to moc hodná a šikovná doktorka která rozumí své profesi a vážím si ji a je velice ochotná k pacientům,vyslechne pacienta a jeho problémy.
Myslím si že je to člověk na svém místě.