PhDr. Jitka Voráčová

Psycholog Více

Therapy Kyjov s.r.o.

Komenského 616, Kyjov

• Milá nepodepsaná !!! Pod tady tohle co tady píšete o paní doktorce se ani nedivím, že se nepodepíšete, bych se být Váma styděla !!!
    Jinak já můžu paní doktorku všem jen doporučit, je moc fajn a dokáže člověku pomoci. J.M.

• Doporučuji, nějakou dobu jsem chodila k paní doktorce. Pomohla mi - byl to takový start mojí léčby-sama mi doporučila po čase jiného psychologa, který se specializoval konkrétně na potíže, které jsem tehdy měla.Takže jí touto cestou dodatečně moc děkuji.

Ahoj Petro, jasně že psychické problémy můžou potkat každého...v tom s tebou určitě souhlasím. Jen si myslím, že paní doktorka není taková a to je zase můj názor. Na věk jsem se ptala, protože by mě zajímalo kolik je Ti let...protože podle toho co tady píšeš by mě to opravdu zajímalo. A jestli by jsi tohle všechno co tady čtu dokázala taky říct paní doktorce, protože já co bych nedokázala říct člověku do očí, tak bych rozhodně neventilovala tady. Takže pro ostatní: vřele doporučuji paní doktorku !!!

Petro, tomu se mi ale vůbec nechce věřit. Paní doktorka by měla držet lékařské tajemství, takže asi tak. Mohu se zeptat, kolik je Ti let ? Každý má ale jinej názor a žádný člověk se nezavděčí všem, to je pravda. Jinak paní doktorka je skvělá, mám ji osobně moc ráda. Vřele doporučuji !!!

Petro,každý máme jiné zkušenosti.Já si opravdu nemůžu na paní doktorku stěžovat,moc mi pomohla.Moc ji za to také děkuji.

Moc hodná paní doktorka. Mám ji ráda a vždy mi dokázala pomoct. Vřele doporučuji !!!

Spokojenost.

K paní doktorce Voráčové jsem chodila delší dobu.Nemůžu si stěžovat.Vždy mi pomohla.Nevěřím,že by problémy lidí roznášela.tomu prostě nevěřím.Všem ji doporučuji.

K PhDr. Voráčové chodím už delší dobu a je to moc příjemná paní doktorka, moc mi pomáhá a nemůžu si na ni stěžovat. Mám ji ráda, vždycky mi dokáže do života vnést radost. A z minulého příspěvku Petro nesouhlasím s tím, že bude paní doktorka bude mluvit o Tvých problémech dál. Je vázána jako každý lékař lékařským tajemstvím. Prostě a jednoduše já jsem s ní spokojená a není co řešit!!!!!!