PhDr. Jitka Voráčová

Psycholog Více

Therapy Kyjov s.r.o.

Komenského 616, Kyjov

Jano,
    moc ti přeju to, že ti paní doktorka pomohla. Sama z vlastní zkušenosti vím, jaké to je, když má člověk problémy s vlastní psychikou, a že třeba taková zlomená ruka se může zdát ve srování s psychickými problémy jako "prkotina". Mě ovšem nepomohla a spíš hodně přitížila - bohužel pro mě.

Jarko,
    to samé můžu říct tobě.
    Jestli si i s Janou myslíte, že jsem si to, co jsem napsala vymyslela, tak si to myslete, na tom já nic změnit nemůžu a rozhodně Vám nepřeju, abyste o tom, co říkám přesvědčili na vlastní kůži, to ne. A kolik je mi let? Není to přece jedno? Problémy psychického rázu můžeš mít už někdy na prvním stupni základní školy, ale taky se tě to může dotknout až třeba v šedesáti. Takže si opravdu myslím, že to, kolik je mi let není vůbec podstatné. Podstatné je pouze to, že se člověk rozhodne psychické problémy nějak řešit, v čemž mi paní doktroka vůbec nepomohla, efekt to mělo spíš opačný. Díky těmto zkušenostem jsem měla pak nedůvěru ke všem psychologům vůbec a trvalo mi hodně dlouho, než jsem sebrala odvahu zajít jinam, kde mi moc pomohli. Kdybych to udělala hned, ušetřila bych si spoustu starostí. A proto jsem taky tohle všechno tady napsala, protože i jedna negativní zkušenost je taky zkušenost a myslím si, že když už se člověk dívá na tyhle stránky a hledá si nějakého doktora, tak by měl znát i ty negativní zkušenosti a podle toho se sám rozhodnout, kterého si vybere.

JARKO a JANO
    nesouhlasit s mím přízpěvkem můžete, ale já z vlastní zkušenosti vím svoje. Paní "doktorka" mi nikdy neudělala žádný psychologický rozbor. Ze začátku bylo všechno fajn a dokonce jsem si myslela, že mi pomohla. Problém nastal ovšem po té, co se moje stavy a problémy vrátily a já jsem se opovážila paní doktorku opět žádat o pomoc. To už byl přístup jiný. Chovala se ke mě jako k nějakému simulantovi, který si všechno vymýšlí a plýtvá jejím časem. Vrcholem všeho bylo to, když si popovídala s mým nadřízeným v tehdejším zaměstnání a oba dva mi to ještě ke všemu přiznali. A naráz věděla paní doktorka o věcech o kterých jse jí neřekla, protože jsem je považovala za nepodstatné a taky můj nadřízený věděl najednou spoustu věcí, o kterých jsem s ním nemluvila a to NIKDY. Takže mi obě vysvětlete, kde to asi vzali, že?! Navíc když mi sami řekli, že spolu o mě mluvili. Takže léčení "paní doktorky" mě stálo pracovní místo a dlouhé 2 roky trápení. To všechno jsem si mohla odpustit, kdybych šla včas jinam. Na druhou stranu Vám oběma věřím, že Vám paní doktorka mohla pomoct, protože jsem i od jiných jejích bývalých pacientů slyšela názor, že pokud má paní doktorka "svůj den" tak třeba i pomůže. Kdybych tohle všechno věděla hned na začátku, volila bych jinou paní doktorku. Takže NEDOPORUČUJI, pokud možno hledejte jinde.