Zobrazit ostatní profily internistů v okolíZkušenosti
Pavla
Dovoluji si napsat hodnocení na paní doktorku, i když jsem nebyla nikdy v její ordinaci. Setkala jsem se s ní během dovolené. Potřebovala jsem radu a pomoc. Obojího se mi dostalo. Paní doktorka je za každé situace velmi milá, usměvavá, obětavá, plná empatie a vždy je ochotná pomoci. Mohu to velice dobře posoudit, neboť jsme byly spolu v každodenním kontaktu po dobu téměř tří týdnů.
blanka
k paní doktorce docházím již 20 let a jsem velmi spokojená. Ona i sestřička vždy milé a usměvavé. Začala jsem u ní skoro ochrnutá a dnes jsem soběstačná a nikdo nevěří že jsem v ID.
Terka
Jsem mladý člověk, který už odmala trpí RA, vůbec mě neseznámila už s pokročilou nemocí a její diagnoza typu z hlediska RA je tento případ bezvýznamný mě udivuje. To že se v 18 - ti letech v některých dnech ani nezvednu z postele a mám šílené bolesti je asi bezvýznamné.
Paní doktorka je paní doktorka s velkým "D"! Je velice kvalifikovaná lékařka s dlouholetou praxí! Je strašně moc pozorná,empatická a hodná ke svým pacientům! Má velké znalosti ve svém oboru! Přejeme jí dlouhá léta života, hodně štěstí a úspěchu! Rodina Stassyulevich.
tato paní doktorka se o mojí maminku starala přes 20let podotýkám jako o svojí matku a také díky ní se maminka dožila věku 83 let.I když její konečné období trávila jako ochrnutá a ležící a to den po dni v hrozných mukách na LDN mohla jsem kdykoli vše lidsky i odborně s MuDr.Štěpánkovou prodiskutovat.Konec byl pro nás obě osvobozením od utrpení,které stále vidím před očima a nikdy nezmizí .DÍKY PANÍ DOKTORKO ZA VAŠI PÉČI A PŘEJI MNOHO ÚSPĚCHŮ VE VAŠÍ PRÁCI
E.Prokšová
velice pečlivá odbornice,velmi mně pomohla,pečlivé vyšetření se zprávou do ruky vždy se všemi výsledky po vyšetření,milá atmosfera,dodržování objednané doby,vřele doporučuji
Helena H.
Paní doktorka je moc milá k pacientům a odborník na svém místě. Velice pomohla mé mamince, která se u ní léčila dlouhá léta. Také sestřičku musím pochválit za její přístup k pacientům a laskavost. Děkuji a pacientům vřele doporučuji.
Míša
V této ordinaci vládne dobrá atmosféra a obě dámy jsou velice sympatické a příjemné. Doporučuji!!!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.