Na Libuši 717, Bechyně
Alička
Nejlepší stomatolog široko daleko! Chodím k ní přes 20 let a neměnila bych.Doufám,že ještě nějakou dobu bude ordinovat, protože najít kvalitnějšího a preciznějšího zubního lékaře ke kterému budu mít takovou důvěru jako k paní doktorce bude velký problém.Vždy mi pomohla a její práce je opravdu kvalitně odvedená.Je to profesionál na svém místě.Doporučuji !!!
MUDr. Jitka Smolíková, precizní, důsledný lékař, který má zájem, aby pacient byl co nejlépe ošetřen, bez ohledu na čas strávený pacientem v ordinaci. Odcházím vždy s pocietem precizně odvedené práce, bez strachu a obav z dalších návštěv. Díky za takové poctivé lékaře.
Odborník na svém místě příjemná pečlivá nemůžu si na nic stěžovat všem jenom doporučit .
Jarka Janovcová
Paní doktorka,včetně sestřičky jsou absolutně sehraný team. Jejich odbornost, péče o pacienty, neustálé se vzdělávání, které v praxi účinně využívají je staví na vysokou profesionální úroveň. Pečlivost, serioznost, klidné vystupování a vstřícnost jsou hodnotami, které by měly být v popředí veškerého konání.
Lenka Lázničková
Nerada to říkám, ale v Bechyni jsem nepotkala lepší zubařku!!! Je precizní, jemná a hlavně trpělivá vůči dětem. Sestřička je milá, ale když je třeba, tak je rázná a to je moc dobře.
Lenka
Výborná paní zubařka, cokoli mi udělala, drží dodnes. Velice si mi líbí její lidský přístup. A nyní co má novou sestřičku je skvělá atmosféra v ordinaci. Celá moje rodina je velmi spokojená a hlavně jdete na řadu vždy v objednaný čas. Všem doporučuji!!!
velice solidní paní doktorka pečlivá a šikovná.velice si vážím její péče nesetkala jsem se s tak profesionálnim přístipem a péčí.všem doporučuji.
Majka
Co se týče doplňování zubů fotokompozitem, nenarazila jsem na konkurenci. Paní doktorka má perfektní oko na barvu a tvar.