MUDr. Jitka Slavíková

Děčín 1 adresa

Ordinace

B. Němcové 496/2, Děčín

• O

S touto lékařkou jako pečovatelka spolupracuji dlouho a je velmi milá, empatická a vždy se snaží pomoci nebo alespoň vyjít vstříc. Ano, dovolat se do ordinace je nadlidský úkol, ALE je to ordinace! Ne telefonní ústředna! Ve chvíli, kdy bude sestřička jen zvedat telefony, budou se pro změnu v čekárně kupit pacienti. Tudíž chápu, že osobně příchozí pacienti mají přednost. A pokud je někdy jakýkoliv lékař neochotný, bez úsměvu či podrážděný, je to v 99% případů přístupem pacienta, akce vyvolává reakci. A pokud si někdo myslí, že je to tak strašně jednoduchá práce, nechť vystuduje, otevře si ordinaci a zkusí si to na vlastní kůži :) Já paní doktorce za její péči a přístup k seniorům velmi děkuji :)

• Ordinace Jiný  •

• H

Paní doktorka je velmi milá, nikdy jsem s ní neměla sebemenší problém. Je empatická a důsledná, nic nezlehčuje. Rozhodně ji doporučuji.

• Ordinace Jiný  •

• H

Paní doktorka je velmi milá. Vyslechne pacienta je na vysoké odborné úrovni.Chodím k ní od začátku a z radostí jsem k paní doktorce přihlásila i dceru ,která již ukončila registraci na dětském oddělení.Od února má novou adresu ordinace ,to jen pro ty co nebyli už dlouho nemocný. Škoda,že paní doktorka není ještě zubařka .Humlová Soňa

paní dokotorka je velice milá a ochotná, problém nezlehčuje. Přešla jsem k ní od jiného lékaře, kde jsem byla nespokojená a taky mě přístup paní doktorky i sestry nadchnul. Doporučuji všem, kdo váhá se změnou lékaře nebo je u toho svého nespokojený. Zde najde laskavý přístup a pochopení.

Velmi příjemná a vstřícná doktorka, pečlivá a důsledná, na velmi vysoké odborné úrovni. Taktéž obdobně se dá hodnotit i sestra.
    Štefela J.

Paní doktorka je všímavá, naslouchá, vyšetří i navíc, aby se nezanedbalo něco příbuzného k problému. Chodím k ní od začátku a jsem naprosto spokojená. Sestra také příjemná. Jinak příjemná čekárna, která ulehčí čekání. Doporučuji jako praktického lékaře.