MUDr. Jitka Kračková

Gynekolog Více

Kladno 1 adresa

Ordinace gynekologie a porodnictví
Ctiborova 130, Kladno

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

G

Určitě pani doktorku nedoporučuju!! Šla jsem k pani doktorce s tím že mi vyšli těhoteské testy pozitivně, pani doktorka mě zkontrolovala a řekla že těhotenství je, ale že miminko nevidí. tak jsem přišla za 14 dní a pani doktorka mě poslala do nemocnice na interupci že miminko se nevyvíjí. Hned jsem šla k jiný gynekoložce a tam už i mimčo mělo vidět srdeční ozvy. Teď mám krásnou zdravou holčičku a nechci ani myslet na to kdybych doktorku poslechla. znám plno maminek co má stejnou příhodu s tohle doktorkou. proto zásadně nedoporučuju!!!

Nevím, zda-li někomu, kdo pí. doktorku zná, sdělím něco nového, ale kdo ještě neměl tu čest, radím NAJDĚTE SI JNINÉHO LÉKAŘE. Chodím do její ordinace již přes 24 let, ale ještě se mi nestalo, že bych byla objednána do týdne od mého telefonátu, nebo jsem šla "na řadu" v tolik hodin, na kdy jsem byla nepříjemným personálem objednána (většinou dalších 60 - 90 minut prosedím v čekárně, tzn. jeden den dovolené). Od mládí jsem měla problémy sice ne velké, ale byly. Když jsem nemohla otěhotnět, trvalo mi celých šest let, než jsem pochopila, že tady se po moci NIKDY nedoberu. Přikláním se také k: Nemůžu doporučit!

Určitě nedoporučiji...
K paní doktorce chodím od 15 let, vždy jsme měla všechny výsledky v pořádku, až nyní to tak bohužel není. V září jsem byla na prvním vyšetření, měsíc čekala na výsledky, které nedopadly dobře. Následovalo tedy vyšetření druhé, taky se špatnými výsledky a tak následovalo třetí, výsledek se překvapivě opakoval a až poté mi byly předepsány týdenní čípky. Další vyšetření následovalo až po měsíci, protože paní doktorka neměla dříve čas. Bylo mi sděleno at si zavolám za 14dní, že mé výsledky pošlou na rychlý rozbor. Po 14 dnech jsem tedy volala ale výsledků se nedočkala, tyto telefonáty pokračovaly dalších 14 dní. Až po měsíci (přesně) jsem se dozvěděla, že výsledky jsou opět špatné a že mám přijít co nejdříve, nejlépe ještě ten den.
Nepochopím, proč když jsou výsledky tak špatné a musím tam dojít ještě ten den, tak proč je měla paní doktorka podle slov sestry týden na stole a nemohla je otevřít dřív.
Určitě bych paní doktorku nedoporučovala a i já nyní i za cenu že budu muset najít jiného doktora a dojíždět paní doktorku měním a už k ní nejdu....

Nedoporučuji.

Musím se ztotožnit s negativním hodnocením. Dlouhé lhůty na objednání. Nepříjemná , arogantní sestra v ordinaci přihlíží vyšetření. Ponižující je i svlékání na židli v ordinaci, kdy vás pozoruje sestra i doktorka a to nemluvím o tom, že veškeré problémy, které s doktorkou probíráte slyší i pacientky v čekárně.
Doktorka kuňká, že jí sotva slyšíte, sestra se do toho vkládá a při podezření na nějaký problém místo aby vše vysvětlila a uklidnila , tak spíš vystraší. Jenom z lenosti u ní stále setrvávám, i když po každé návštěvě si říkám, že si najdu jiného gynekologa.

K paní doktorce sem chodila asi 5 let, a mohu jen souhlasit s názory. Když jsem poprvé chtěla antikoncepci vyslechla sem si přednášku, že se dá chránit jinak a poté co jsem teprve řekla název, který sem slyšela od kamarádky tak mi jí teda předepsala...o čekací době a ochotě sestřiček raději nemluvím. a bezbolestná s tím se teda také neztotožňuji, po každém vyšetření jsem měla bolesti ještě 3 dny.Paní doktorku jsem vyměnila poté co jsem začla mít problémy s krvácením i mimo menstruaci a paní doktorka mi opravdu nepomohla. Sice mám teď doktorku na druhém konci Prahy, ale cesta se opravdu vyplatí. S čím nesouhlasím je, že sestřička v ordinaci při vyšetřování nevadí pokud je milá a ochotná stejně jako paní doktorka, což u paní doktorky Kračkové opravdu není. Opravdu nedoporučuji

To s "vlastní" asistencí znám.
Při vyšetření jsem si musela "háky" držet sama, což je nepříjemné.
Do toho někdo klepal, tak sestra otevřela pán z čekárny měl velmi hezký pohled :-(
K mladším maminkách pod 25 let věku se chová jako k dětem, doporučuje přerušení těhotenství kvůli nízkému věku a chová se velmi neprofesionálně.

Vše už bylo řečeno! Při prvním objednání jsem čekala půl roku! Při každém dalším aspoň 2-3 měsíce. Musím asistovat při vyšetření. Při jakékoliv komplikaci si připadám jako by to paní doktorce bylo naprosto lhostejné, v lepším případě mě pošle na jiná vyšetření do nemocnice (asi aby se tím ona sama nemusela obtěžovat). A personál?! Nikde jinde jsem nic podobného nezažila..navíc když jde o tak intimní záležitosti!
Ale čekárna je velice pěkná. I když to nevykompenzuje ani to nekonečné čekání v ní!

Chodím k paní doktorce již od roku 2003. Vždy dlouhé čekací doby v ordinaci, i když jsem objednaná 2 měsíce dopředu. Paní doktorka je "hodná", velice šetrná při vyšetření, bohužel konkrétní rady jsem se při obtížích moc nedočkala. Letos jsem otěhotněla a začala chodit do těhotenské poradny. Vadilo mě, že mezi maminkama byly objednané i ženy netěhotné, které navíc čekací dobu prokašlaly, prokýchaly... Bohužel si během vývoje plodu paní doktorka nevšimla na ultrazvuku, že miminku se nevytváří plodová voda, vývojvou vadu zjistili až v Praze při screeningu ve 20. týdnů a ihned ukončili těhotenství. Všichni se mě ptali, jak to že si gynekolog nevšiml něčeho neobvyklého už dříve. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla změnit gynekologa.

Bohužel, ani já nemohu tuto lékařku doporučit. Je moc hodná, ale to stačí jen pokud nemáte zdravotní problémy, které ona dokáže vytrvale ignorovat.