Baarova 1284/1, Teplice
danulinkap
Mudr.Jiřina Pospíšilová je skvělá,citlivá,vše trpělivě vysvětlí,velmi pečlivá,mohu všem jen doporučit,jsem moc ráda,že k ní mohu chodit.Příjemná paní doktorka a velmi příjemné prostředí.
Michaela
Tato doktorka mě zná už zhruba od 9let, v tu dobu na mě nemohla ani sáhnout jaký jsem měla strach po předchodí zubařce, která jen nadávala a byla hrubá. A teď? Chodím k ní ráda, strach už nemám, povídáme si a několikrát už mi pomohla od neuvěřitelné bolesti, při která mi natekla půlka obličeje. Je super. Určitě bych neměnila za nikoho jiného.
Velmi dobrá lékařka
Paní MUDr. Jiřina Pospíšilová je nejlepším stomatologem nejen v Teplicích, ale dokážu odhadnout, že i v širokém okolí.
Jako její 55.letá pacientka, která si prošla několik stomatologů, mohu paní doktorku hodnotit všemi směry, jako tu nejlepší, vč. jejího zdravotnického personálu.
Bartíková Božena.• • •
Paní doktorka Pospíšilová je profesionálem na svém místě. Je citlivá, jemná, ochotná vše vysvětlit. I když má mnoho pacientů (delší čekání na objednání) snaží se každému opravdu pomoci a fakt se dokáže se zubem tak krásně piplat a nikdy nic nebolí. Doktorka je opravdu skvělá, včetně všech sestřiček, které jsou taktéž milé a ochotné. Navíc to krásné prostředí v Baarovce. Děkuji jí za to, že mi pomohla s mými zuby.
K paní doktorce chodím již několik let, jsem spokojená, a také má příjemný personál.
Všem mohu doporučit, jen má paní doktorka již pono - po mnoha letech jsem se přestala bát - u ní nic nebolí, vše léčí velmi zodpovědně a piplá se s pacienty.
Krom toho je velmi příjemná.• • •
paní doktorka je na velmi vysoké úrovni jak pracovní, tak v přístupu k pacientům. Toto se dá říct o veškerém personálu tohoto zdravotnického zařízení. Spokojenost na 100%.
N
Nácovská Věra
Není co dodat!!! Naprosto skvělá. Příjemná,šikovná a vše v klidu vysvěsvětlí.
T
Tereza
Paní doktorka je výborná! velice příjemná, pečlivá,ochotná, vše vysvětlí.
Krásné prostředí ve kterém se člověk cítí dobře, i když je to u zubaře...