Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Vážená paní doktorko.Nevím zda čtete tato hodnocení.Chtěla bych Vám poděkovat a Vaši skvělou práci a především lidský přístup.Měla jsem problémy v těhotenství a paní doktorka,mi vždy vše vysvětlila, apovzbudila mne.Bohužel v době mého porodu,již přestala ordinovat a odešla do důchodu.Nestihla jsem přijít pochlubit se svou dcerkou a poděkovat.Alespoň touto cestou DĚKUJI.
Paní doktorka je ochotná,příjemná a milá. Chodila k ní i moje mamka a obě se shodneme na tom, že je fajnová.
Paní doktorka je velice příjemná,ochotná,dobře se mi s ní povídá,dokáže poradit.Nesmím zapomenout na usměvavou sestřičku,která umí povzbudit,prostě super OBĚ!Jsem velice moc spokojená!
Hanina
Pani doktorka je SKVELA!!!A sestricka ta je taky SKVELA!!!P.doktorka je velice ochotna,poctiva a myslim si ze dela pro sve pacientky maximum.Stejne jako sestricka,ktera vzdy vi jak utesit a a neznam ji zamracenou.Jejich pristup je velice prirozeny a clovek ma pocit ze se nemusi nijak omezovat ani se stydet s cimkoliv sverit.Nedavno jsem byla v jinem stavu,bohuzel jsem o mimi prisla,ale diky pani doktorce a sestricce neztracim nadeji ze priste se to povede!Tyhle dve damy si nezaslouzi nic jineho nez velky DIK a pevne doufam ze pani doktorka bude ordinovat jeste spoustu let!Preji obema spoustu zdravi a taky spoustu prijemnych ordinacnich hodin.
PACIENTKA
Jenom nám paní doktorko vydržte ordinovat co nejdéle,a díky za vše jste nej.
Lida.alien
s paní doktorkou jsem hodně spokojená, mám to k ní sice daleko, ale rozhodně bych neměnila, líbí se mi její ženský přistup, dokáže vysvětlit poradit, dobře se sní povída, stejně tak se sestřičkou.
Milena D.
K paní doktorce jsem chodila úplně od začátku - byla má první gynekoložka. Vždy velmi přátelská, příjemná a ochotná. Nikdy si nehrála na namyšlenou chytrou paní doktorku. Jednala se mnou vždy jako rovný s rovným. To se tehdy bohužel nedalo říci o jejich sestřičkách. Byly to pěkné xantipy. Snad už tam nejsou! Díky ní mám 2 již velké děti. Obě těhotenství jsem měla riziková a obě dopadla výborně. K paní doktorce jsem musela přestat chodit, protože jsem se přestěhovala (ale i s druhým těhotenstvím jsem za ní tehdy alespoň dojížděla. Děkuji Vám paní doktorko!
Austová Ivana
Velmi dobrá lékařka, chodím k ní už deset let a neměnila bych
J.G.
Chodím k této lékařce již 25 let a jsem velmi spokojená jak z profesionálního hlediska tak i přístupu k pacientkám. Paní doktorka dovede vždy pomoci, poradí a nakonec přidá úsměv.
Svatava B.
K paní dotorce už chodím 17 let a díky ní mám 3 krasné holčičky a nedám na ni dopustit.
Upravit nebo spravovat profil- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě