MUDr. Jiří Zvolský

přijímá nové pacienty

Gynekolog Více

Odhadovaná doba odpovědi:

Vzdělání a praxe:
atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těhotenství včetně skreeningu na vrozené vady plodu v 1. trimestru i 20. týdnu graviditu(certifikace FMF Londýn a ČGPS).
Osvědčení ČLK k výkonu vedoucího lékaře-primáře.8 let praxe v por.gyn.odd. Opava zvl. na porodnickém úseku.22 let praxe v privátní gynekologické ambulanci.
Diplom ČLK o kontinuálním vzdělávání. Dřívější člen ústřední revizní komise ČLK v Praze a krajské znalecké komise v Ostravě.
Člen expertního týmu firmy Bayer pro nitroděložní antikoncepci. Pravidelná pasivní, ale i aktivní účast na světových gynekologických kongresech, Dlouholetá publikační činnost v odborných časopisech.
  • gynekologie a porodnictví

Partyzánská 3, Opava

Komplexní gynekologické vyšetření

Jak fungují ceny?

Z
Návštěva ověřená
Umístění: Gynekologická Ambulance - MUDr. Jiří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA" komplexní gynekologické vyšetření

Vše probíhalo v klidu a spolupráci. Jsem spokojená.

Návštěva ověřená

vyšetření přesně v čase objednávky, lékař velice empatický, není vůbec na co si stěžovat

Pan doktor i sestřička velmi příjemní, nemůžu vytknout vůbec nic.

I
Návštěva ověřená
Umístění: Gynekologická Ambulance - MUDr. Jiří Zvolský. Ambulance se nachází v 1.patře zdravotního střediska "KATKA" Jiný

Velice příjemný doktor, přístup k pacientce. Samozrejmne i sestřička velice příjemná

Vše bylo skvělé, jako vždy .jsem velmi SPOKOJENÁ

N
Návštěva ověřená

Velmi kladný přístup, odbornost, příjemná atmosféra

I
Návštěva ověřená

Vše v pořádku. Bez čekání. Příjemné prostředí. Paní doktorka i sestřička byla příjemná.

Návštěva ověřená

Byla jsem spokojená po návštěvě u lékaře, byli všichni vstřícní a milí. Za mě palec nahoru.....

Návštěva ověřená

Velmi příjemná paní doktorka se snahou všechno vysvětlit

Návštěva ověřená

Vždy přívětivý,ohleduplný,vždy jsem spokojena a dobrý přístup k pacientovi.