atestace II. stupně z gynekologie a porodnictví,specializace: licence k superkonziliárnímu ultrazvukovému vyšetřování v těhotenství včetně skreeningu na vrozené vady plodu v 1. trimestru i 20. týdnu graviditu(certifikace FMF Londýn a ČGPS).
Osvědčení ČLK k výkonu vedoucího lékaře-primáře.8 let praxe v por.gyn.odd. Opava zvl. na porodnickém úseku.22 let praxe v privátní gynekologické ambulanci.
Diplom ČLK o kontinuálním vzdělávání. Dřívější člen ústřední revizní komise ČLK v Praze a krajské znalecké komise v Ostravě.
Člen expertního týmu firmy Bayer pro nitroděložní antikoncepci. Pravidelná pasivní, ale i aktivní účast na světových gynekologických kongresech, Dlouholetá publikační činnost v odborných časopisech.
- gynekologie a porodnictví
Mich
Pak Zvolský je opravdu špička ve svém oboru. Postrádá ale empatii. Pokud má někdo jiný názor nebo mu pak doktor nevěří, hned je zle. Poslední léta je pan doktor často nepříjemný a pro urážky pacientek nejde daleko, i když o stavu pacientky mimo svou způsobilost neví absolutně nic. Škoda, že budu asi nucena hledat si proto gynekologa jinde
take souhlasím že je nejlepší pan dpktor v okolí,už jsem odešla od třech gynekologu a musím říct že jsem přišla k tomu nejlepšímu. Nemužu si stěžovat sestřička vždy s usměvem na tvaři,vždy vyjit vstřic a pan doktor no prostě odborník. Všem podotknout ty diplomy na stěnach nedostal jen tak
Marta
Bohužel musím souhlasit s paní/slečnou Hanou Rychlou.
Hana Rychlá
Velmi dobrý profesionál ve svém oboru, ale pokud nastane nějaký problém nebo má člověk jiný názor na danou věc, tak tomuto lékaři chybí taktní jednání. Mluvím z vlastní zkušenosti a opravdu je mi líto, že jsem z tohoto důvodu nucena si hledat jiného gynekologa.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě