Jihlavská 20, Brno
Pan doktor je nejlepší ze všech!!! Vždy umytý, upravený, nikdy jsem jej neviděla opilého nebo umazaného.
Velmi dobrý učitel :-)
MUDr VAŠOVÁ,pan doktor ŠÁLEK výborni lékaři moc jim děkuji STERBOVA
Pan doktor Prof.Mudr Vorlíček mi odpověděl ve své internetové poradně s humorem i pochopením a vstřícností. Mám k němu důvěru,spoléhám se na jeho doporučení ohledně léčby rakoviny prostaty poté,co mi různé kliniky na stejnou diagnozu navrhují zcela jiné zákroky.PhD Paul
Sedláček
Pan profesor je nejlepší lékař ve svém oboru.Paní doktorka Vášová,pan doktor Šálek výborní lékaři a zároven lidé,kteří mě pomohli v té nejhorší chvíli.Pravidelně k nim jezdím na kontrolu,velmi jim důvěřuji moc jim za všechno děkuji.
Bez komentáře. jeho lidský přístup + jeho znalost a prof. nelze ani komentovat.Nikdo neni schopen posoudit kdo to nezažil.
HYNEK LUČAN
PERFEKTNÍ PROFESIONÁLNÍ VYSTUPOVÁNÍ, DOBRÝ KOLEKTIV SPOLUPRACOVNÍKŮ, PŘEDEVŠÍM LÉKAŘI MUDr. ŠÁLEK A MUDr. VÁŠOVÁ. AJ., JE SMUTNÉ, ŽE TOMUTO ODDĚLENÍ JSOU OMEZOVÁNE FINANČNÍ PROSTŘEDKY.
I
Inka
Pan profesor je zlatý člověk. Jen díky lidskému přístupu a snaze pomoci i lidem z druhého kouta republiky jsem byla schopna fungovat v době léčby těžké nemoci mého syna.
Děkuji a vřele doporučuji.• • •
F
Francois Bella
Má zájem především o výsledky práce celého hematoonkologického oddělení FN. S pacienty rovněž promluví, posoudí situaci. Doporučuji jej jako výborného teoretika.