Prof. MUDr. Jiří Vorlíček

Hematolog, Onkolog Více

Fakultní nemocnice, Brno - Bohunice

Jihlavská 20, Brno

• Pan doktor je nejlepší ze všech!!! Vždy umytý, upravený, nikdy jsem jej neviděla opilého nebo umazaného.

• Velmi dobrý učitel :-)

• MUDr VAŠOVÁ,pan doktor ŠÁLEK výborni lékaři moc jim děkuji STERBOVA

• 1

• Pan doktor Prof.Mudr Vorlíček mi odpověděl ve své internetové poradně s humorem i pochopením a vstřícností. Mám k němu důvěru,spoléhám se na jeho doporučení ohledně léčby rakoviny prostaty poté,co mi různé kliniky na stejnou diagnozu navrhují zcela jiné zákroky.PhD Paul

• S

Pan profesor je nejlepší lékař ve svém oboru.Paní doktorka Vášová,pan doktor Šálek výborní lékaři a zároven lidé,kteří mě pomohli v té nejhorší chvíli.Pravidelně k nim jezdím na kontrolu,velmi jim důvěřuji moc jim za všechno děkuji.

• Bez komentáře. jeho lidský přístup + jeho znalost a prof. nelze ani komentovat.Nikdo neni schopen posoudit kdo to nezažil.

• H

PERFEKTNÍ PROFESIONÁLNÍ VYSTUPOVÁNÍ, DOBRÝ KOLEKTIV SPOLUPRACOVNÍKŮ, PŘEDEVŠÍM LÉKAŘI MUDr. ŠÁLEK A MUDr. VÁŠOVÁ. AJ., JE SMUTNÉ, ŽE TOMUTO ODDĚLENÍ JSOU OMEZOVÁNE FINANČNÍ PROSTŘEDKY.

• I

Pan profesor je zlatý člověk. Jen díky lidskému přístupu a snaze pomoci i lidem z druhého kouta republiky jsem byla schopna fungovat v době léčby těžké nemoci mého syna.
    Děkuji a vřele doporučuji.

• F

Má zájem především o výsledky práce celého hematoonkologického oddělení FN. S pacienty rovněž promluví, posoudí situaci. Doporučuji jej jako výborného teoretika.