MUDr. Jiří Svárovský

Gynekolog Více

Gynekologická ordinace
Žufanova 1/1114, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Pan doktor je super.O sestřičce nemluvě.To,že moc nemluví..nemluví,ale pokaždé na každou otázku odpoví.Tudíž nemám problém.A pro mě důležitá věc,nebýt sestřičky a pana doktora rodila bych v Motole kde se o vlídnosti doktorů a sester už na poradně opravdu nedá ani mluvit.Já osobně pana doktora doporučuji.Každý můj problém vyřešil a nemá zbytečné otázky,což mě vyhovuje.

R

Musím naprosto souhlasit s paní N.B. Pan doktor je profík, podle mého i příjemný a milý.

N

Mrzí mne, jak zde "nějaké" pana doktora pomlouvají. Já musím říci, že v této ordinaci to "klape". Pan doktor je "profík" a velmi milá sestřička také. N.B.

E
Číslo ověřené

Dobrý den všem,
je mi jasné, že 800 Kč už je pro dost lidí velká částka, já jsem ale vznik recepce on-line přivítala. Nemusím do Řep kvůli každému receptu nebo dodání lék. zprávy od jiného doktora, s objednáním se už nemusím telefonicky trefovat do ordinačních hodin, kdy je stejně často obsazeno... rozhodně mi to komunikaci s panem doktorem velmi usnadňuje. Pravda je, že se musíte při prohlídce ptát, ale na otázku se mi vždy dostane kvalifikované a srozumitelné odpovědi, pokud ne, požádám o upřesnění a hotovo, každý lékařské hantýrce nerozumí :-) K panu doktorovi jsem přešla od pana doktora Biebla a jsem stále spokojená, jde o přesného diagnostika, prohlídky jsou rychlé a bezbolestné.
Nyní plánuji těhotenství a stoprocentně mu věřím.

I

Já hodnotím rozhodně pozitivně.To,co se tu píše je holý nesmysl. Navíc je podezřelé,že vždy po pozitivní reakci se objeví okamžitě negativní a vždy se stejným problémem...PENÍZE!To asi nebude náhoda.Nelíbí se mi,že existuje server,kde se dá beztrestně pomlouvat a škodit a ještě anonymně.Nikdy bych sem nepsala,ale když vidím,jak se tu pan dokror očernuje,nemůžu jinak.Matulová

I

Proboha ženský,vzpamatujte se a rozhlídněte se kolem sebe. Všude se platí. Je to nadstandart. Spoustu mých kamarádek platí za stejné služby a to i mimo Prahu v 1000 kč, 800 kč je přeci směšná částka,pokud si spočítáte,co vám daný lékař nabízí. Dřív se neplatilo,ale od té doby se dost služby změnily,nemyslíte? Koukněte se do ordinací,kde poplatky nechtěj a pak srovnávejte...jste mimo...Pan doktor je odborník, narozdíl od jiných lékařů.za kvalitu se platí a to tu platí ve všech směrech,nejen v lékařství.

Skvělý odborník. Lze se na jeho péči 100% spolehnout. Včetně operace. A komunikativní je! Rozhodně nadstandardní lékař.

Chcete poznat opravdového odborníka, pak navštivte MUDr. Svárovského.
Děkuji. Vaše pacientka.

Je pravda že pan doktor není na první pohled příliš sympatický a také není příliš komunikativní, ale musím za sebe říci že kdykoli jsem se na cokoliv zeptala tak mi odpověděl. Pokud mi odpověď nestačila, ptala jsem se znovu a on mi trpělivě znovu vše vysvětlil. Se sestrou jsem spokojená, nikdy na mne nebyla nepříjemná. Mám pocit že všechny negativní příspěvky ohledně sestry byly vztahovány k bývalé "staré" sestře. Nyní je tam mladá sestřička a je velmi sympatická. Kvůli receptu jsem se nikdy objednávat nemusela a vždycky mi ho pan doktor na počkání předepsal. Raději budu u doktora který je možná méně komunikativní, ale odborník v oboru a budu tak mít jistotu kvalitní lékařské péče.

Jsem s panem doktorem velice spokojená. Chodím k němu nejen já, ale i moje mamka, které takřka zachránil život. Nevím, co se některým nezdá. Je to profesionál, vždy když potřebuji mi vše vysvětlí. A sestřička je také moc milá. Mohu jen doporučit.