Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Veronika K.
Paní "hankoP" p. Svárovský přechází na s.r.o. a v tom případě má nárok si účtovat poplatky v jakékoliv výši si sám určí. Taky mě to netěší, ale máte vždy několik možností, třeba můžete odejít k jinému lékaři...
hankaP
S panem doktorem jsem celkem spokojená. Nikdy nic nezanadbal, vždy jsme se dohodli a vyšel mi vstříc. Jen mně také zaskočil poplatek 800,- Kč ročně. Doposud to bylo dobrovolné, když chtěl někdo nadstandard tak si ho připlatil, ale já žádný nepotřebuji. Chodím na kontrolu 2x za rok. Pokud se někdo z nějakého důvodu nemůže chodit objednávat osobně, tak ať si připlatí. Konzultovala jsem to s VZP a zde je jejich odpověď: "pokud jde o smluvního lékaře , který má s VZP podepsanou smlouvu a vy jste u něj registrovaná, musí vás ošetřit bez ohledu na poskytované nadstandardní služby.
To znamená, že máte nárok na standardní ošetření ( 30,- Kč ), preventivní prohlídku - bez regulačního poplatku.
Jednání ZZ nemá právní oporu., je to nezákonné.
Pokud nám sdělíte o koho se jedná, prověříme si situaci – a v případě zjištění tohoto pochybení budeme právně řešit."