MUDr. Jiří Šabrata

Pediatr · Více

Orlová 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Ke studánce 1048, Orlová 73514

Doktor má velice dobrý přístup k dětem, jde vidět že ho práce baví.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• K panu doktorovi jsem chodila několik let a můžu ho jen chválit. Má velice lidský přístup. Je ochotný a vstřícný. Vždy pečlivě prošetří každý příznak a každou nemoc popíše a vysvětlí její průběh i úplnému laikovi. Je to jediný doktor svého druhu a moc mě mrzí že už k němu nemůžu chodit.

• Jako malá jsem k němu chodila a mám k němu naprostou důvěru.Svěřila jsem mu i své milované syny.Je to nejlepší doktor, kterého znám a né jen doktor , ale i člověk.Se sestrickou jsou dokonalá dvojka.

• Pan doktor mě měl na starost od narození do mých 19ti let. Vždy jsem byl naprosto spokojený. Mohu jedině doporučit. Je to skvělý pediatr.

• Pan doktor je opravdu odborník, vřele doporučuji, navštěvuji ho s dcerkami a jsem velmi spokojená. Sestřička taktéž na výbornou, vstřícná, ochotná, milá.

• je super

• Naprosto skvělý přístup!!!! Opravdu mohu jen doporučit!!!

• T

Pan doktor je velice příjemný a vstřícný, dětem věnuje maximální péči. Navštěvujeme ho s malou třetím rokem a jsme velice spokojené.

• R

Velmi příjemný a komunikativní. Snaží se vždy pomoci. Moderní výbava ordinace. Sestřička taktéž na výbornou :-)) . Určitě doporučuji.

• úžasný lékař,profesionál s lidským přístupem.Jsem moc ráda,že k němu se synem chodím.