Gynekolog Více

www.akur.eu

Gynekologie
Šatrova 8, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

E
Umístění: Gynekologie Jiný

Šla jsem za ním, s krvácením po milování a bolestmi v břiše. Cítila jsem, že je něco špatně. Bála jsem se a prosila a komplet vyšetření včetně ultrazvuku, protože obecně z gynekologů mám strach a nechodím tam ráda, chtěla jsem být v klidu a mít na delší dobu klid. Ultrazvuk odmítl. Když mě vnitřně vyšetřoval, zvednul při tom telefonnický hovor a zároveň zůstal neomaleně ve mě. Nedokázala jsem se bohužel ani ohradit. Nechalo to ve mě velmi nepříjemný zážitek.

Z pana doktora jsem hodně zklamaná. Ze čtyř návštěv se choval normálně jednou, jinak byl vždycky protivný. A jeho protivnost se vždycky zhoršila, když jsem řekla, že si antikoncepci nekoupím u něj, ale že chci recept. A přes výslovné přání, že chci recept na tři měsíce, mi dal dvakrát po sobě recept jen na jeden měsíc (což jsem v obou případech zjistila až v lékárně). I bez těch receptů mi pan doktor Rohlíček vadí natolik, že přecházím jinam.

Číslo ověřené

Dostala jsem se k panu doktorovi na doporučení, ale přiznám, že jsem byla zklamaná. Začala jsem k němu chodit krátce před těhotenstvím a ze začátku těhotenství mě zbytečně nervoval a strašil, má zastaralé zařízení, neosobní přístup, zapomněl mě upozornit na důležité vyšetření, vše bere podle tabulek... jako těhule jsem si přístup představovala jinak a nebýt toho, že jsem velký ultrazvuk absolvovala ve screeningovém centru, kde měl pan doktor přesně takový přístup, jaký jsem si představovala (nezařazoval mě do tabulek, hodnotil vše individuálně, ikdyž jsem ho viděla poprvé a pak podruhé, tak byl milý, vstřícný a empatický, jako kdybych byla jeho pravidelná pacientka, vše na co mi pan doktor Rohlíček nedokázal pořádně odpovědět nebo mi to málo vysvětlil, nebo mě zahrnul hned do tabulek, tak mi vysvětlil lidsky znova a odcházela jsem od něj s pocitem blaha, že je vše v pořádku a ne jako od pana doktora, že jsem mimo limit tabulky...), tak bych to asi považovala za standart, ale takle vím, že to jde i jinak... Asi není špatný pan doktor, ani jako doktor, ani jako člověk, ale už je starší, často tam nemá sestru, občas mi přijde takový chaotický, staré názory,... Dobré je určitě to, že se člověk nemusí objednávat :)

Číslo ověřené

Je mě líto, ale jako jeho pacientka nejsem spokojená. Šla jsem k němu na doporučení, ale vím, že hned po porodu, budu hledat nového gynekológa... Ze začátku jsem si myslela, že to bude skutečně fajn, ale jak už někdo psal, asi to nestíhá, má moc pacientů,... v poradně vám neřeknu nic, na povinné odběry jsem dostala pozdě odporučení, ... no, nechci mu křivdit, ale poté co jsem dneska přišla na vyšetření a až na místě zjistila, že má změněné ordinačné hodiny a vůbec mě na to předem neupozornil, je mě z toho do breku. Měla jsem co dělat, abych se ve svém stavu k němu nějako dostala (horká kt. teďka jsou mě jako těhulku ničí..., taky uvolnění z práce není jen tak...) a nakonec tam člověk příde a zjistí, že ordinuje jinak. Když jsem poprvé četla jeho www stránky, nebylo tam zmínění, že v létě se mění ordinanční hodiny, tak odkud jsem to měla vědět??? Předepsal mě nevhodné léky pro těhotné (jo, asi se spletl, ale...) pokud máte na výběr, jděte jinam...

Odpovědi

38 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

1.3. jsem vysadila HA. Menstruace přišla jak měla 28.3. a končila 1.4. Jenže 3.4. nám praskl kondom a vzala jsem si za 12 hodin tabletku po. A hned 9.4. jsem dostala další menstruaci. Teď už je to 32 dní a menstruace nikde. Můžu být těhotná ?
Děkuji

Souihlasím s tím, že těhotenství je velmi nepravděpodobné, nicméně by asi bylo dobré zjistit příčinu tohoto stavu. I kdybychom počítali začátek nového cyklu dnem 9.4.2020, měla by další menstruace přijít 7.5.2020. Provedl bych těhotenský test. V případě negativity bych ještě počkal do 21.5.2020 a nedostaví-li se do té doby menstruace, navštívil bych gynekologa. V připadě pozitivity bych jej navštívil ihned.

MUDr. Jiří Rohlíček

Dobrý den,beru antikocepci,ale zapomnela jsem si ji jeden den vzit.Mela jsem pohlavní styk a koupila jsem si ellaone-nouzovou antikoncepci, abych mela jistotu,nechci nic riskovat.Je mi 16 a bojim se,že budu mít nějaké problémy dekuju

Dobrý den, jde o to, kterou pilulku jste zapomněla vzít, ne vždy je nutné brát postkoitální antikoncepci. Jestliže jste ji již vzla, tak pokračujte v užívání Vašíich tabletek a zapomenutou tabletku vyhoďte. Buď se nestane nic nebo lehce zašpiniíte až zakrvácíte. Otěhotnět byste neměla, v příštím cyklui již bude vše normální.
Zdravím Dr. Rohlíček

Prohlížet všechny odpovědi