Lidé sem píší pel mel názory na dva praktiky stejného jména - z Prahy a Plané, takže výpovědní hodnota je nulová.

Praktický lékař pro dospělé
Plzeňská 293, Planá

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

C

tak s tím bych nesouhlasila,že vezmou pacienta když je nemocný.Byla jsem tam protože mi bylo v noci zle a dusila jsem se a setra(velmi nepříjemná) mi stejně řekla že ať si počkám v čekárně...od lékaře jsem se nedočkala diagnozy jen mi strčil do ruky recept a nic víc...až v lékárně jsem se dozvěděla že to jsou antibiotika...nevim jestli je toto chování jen tim že jsem se odstěhovala,ale chtěla jsem tam stále dojíždět...jestli ano a jestli je to oba dva otravuje takovéto pacienty léčit tak je to velmi neprofesionální!!!!!!!!!!!

Chtel bych se podelit o sve hodnoceni p.Kucery..na zacatku jsem byl vcelku nadseny z jeho odbornosti a pristupu,nic mene postupem casu jsem zjistil ze to neni uplne tak uzasne jak to na zacatku vypadalo...kdyz jsem nedavno zacal mit zdravotni problemy zasel jsem za doktorem..asi po hodinovem cekani v ordinaci(protoze jsem nebyl objednany telefonicky) jsem byl pozvan do ordinace..dalsich asi 5min jsem cekal nez si doktor v odpadcich nasel nejakou pozvanku na nejake lekarske setkani a potom spis asi omylem poslouchal co mi vlastne je..nevypadal moc nadsene a poslal me na odbery..kdyz jsem prisel podruhe z duvodu,ze jsem potreboval celkem akutne vysetrit ( podotykam,ze jsem prisel v radne ordinacni dobe do prazdne cekarny a prazdne ordinace), vysla ven jen sestra a oznamila mi ze doktor me nevezme,ze nema cas a mam si prijit jindy...kouknula se na me a poslala me na kozni ambulanci...to byla pro me posledni kapka...to ze me neni doktor schopny prijmout v radne ordinacni dobe je jeste pul bidy,ale aby mi sestra,ktera vyrizuje kartoteku a zveda telefony posilala sama od sebe k jinym lekarum,to uz bylo na me celkem prilis...nevim..asi se radim mezi normalni lidi s normalnima problemama a nepatrim k tem V.I.P pacientum ktere pan doktor ma a venuje jim prvoradou pozornost...nicmene,nasel jsem si skveleho doktora kousek od sveho bydliste se kterym jsem nesmirne spokojeny...

s pranim krasneho dne Ladislav Trecha

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

chtěl bych se zeptat, jestli ještě neporostu. Nyní měřím +- 175 cm, vážím 56.2 Kg a zhruba před týdnem a půl mi bylo 16 let (otec 183 cm, matka 167 cm). Puberta mi rozhodně začala později než ostatním, hlas se začal zvyšovat tak před měsícem, to stejné s ochlupením. Spolužáci měří přes 179 a trochu mě moje výška demotivuje, jak ve sportovních, tak i v jiných aktivitách. Proto by mě zajímalo, zda-li ještě vyrostu.

Vyrosteš :- )

MUDr. Jiří Kučera