Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Simona F.
Zatím jsme se naštěstí s žádnou vážnější nemocí nesetkala. Dcera je zatím batole. Pan doktor i sestřička jsou usměvavý a milý, jen občas nevím jestli chtějí léčit nebo vydělávat peníze. V zimě jsem šla s dcerou na preventivní prohlídku tuším ve dvou měsících, měla trošku ucpaný nosánek a pan doktor mi hned předepsal kapky do nosu (samozřejmě jsem si je nevyzvedla). Nabízí všechna možná očkování (ano je správně, že se snaží rodiče informovat o všem na trhu), ale když odmítnete začne s Vámi jednat odměřeně. Další problém byl když jsme chtěli odložit očkování a nechtěli jsme očkovat dvě vakcíny v jeden den. Trošku se bojím, co nastane až onemocníme.
Jana
Pan doktor je skutečně moc hodný, stejně jako sestřička a jeho manželka na recepci. Čekárna i ordinace jsou moderně vybavené, velmi pěkné, příjemné pro děti i rodiče. Přesto nedávám vyšší hodnocení, protože na druhou stranu, co se týče odbornosti, byla by na místě pochybnost.Chodila jsem k němu už jako dítě, přes rizikové faktory neupozornil mé rodiče na některé hrozící choroby, které byly v mladším věku léčitelné, později už ne, takže bohužel nebyla léčba zahájena včas. Když jsem v pozdějším věku přišla s žádostí o doporučení na vyšetření u psychologa z důvodu fobie, která mě velmi omezovala v životě, velmi se bavil na můj účet, což mi bylo silně nepříjemné. Třešinku na dort nasadil, když u syna nerozpoznal akutní laryngitidu, která již byla plně rozvinutá, syn špatně dýchal a přesto nás pan doktor poslal domů hodně pít a odpočívat, což samozřejmě zanedlouho vyústilo v odjezd do nemocnice.