Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Sympaticky pristup, to je ale vse..
Chodila jsem se synem od narozeni. Jedine co pan dr delal pri kazde kontrole bylo, ze ho zvazil a zatahal za ruce jak drzi hlavu. Na 6ti mesicni kontrole pry vse v poradku, prospivajici kojenec. Syn se jeste ani nepretocil, hlava po zatahani za ruce visela dolu. Na mou otazku (jiz od 4teho mesice) zda je vse v poradku zaznelo, ze je to liny kluk. Chtel videt jak pase koniky (po pul roce poprve) a ze pry dobry. Nakonec rekl at prijdem v 7 mesich a nas kdyztak posle na rhb. No zadna zmena tak nas poslal. Tam se fyzio zhrozila v 7 mesich byl na urovni 2. Okamzite jsme presli jinam. Dr Kozisek nemeril hlavu, delku, fontanelu.. nova dr zjistila, ze synovi hrozne rychle a moc vyrostla hlava (merila jsem kazdy mesic doma, ale jako prvorodicce mi nedoslo, ze je neco v neporadku). Takze pak nam zacal kolotoc rehabilitaci, neurologickych kontrol, magnet. rezonance, odberu krve atd.. kdyby jsme sli driv na rhb, verim, ze by byl syn uplne nekde jinde nez ted. Vse by bylo rychlejsi a mene stresujici
Radka
K panu doktorovi jsem chodila 17 let, jako malá jsem trpěla na průdušky a skutečně k nám pan doktor dojížděl až domů a zadarmo (podle vyprávění maminky). Když jsem byla malá ráda jsem k panu doktorovi chodila, velmi příjemný a paní sestřička a vybavení super! V pozdějších letech jsem přišla na to, že stačí před panem doktorem zakašlat a říct, že mě bolí v krku (skutečně mi nic moc nebylo) a pan doktor předepisoval klid na lůžku minimálně týden a všelijaké léky! Když už mi vážně něco bylo a fakt jsem se necítila dobře, tak začal mít otázky, zda si to náhodou nevymýšlím! Myslím si, že to není skutečně moc dobrý lékař a předepíše vám, co budete chtít a až tam půjdete s vážnou nemocí, tak vás pošle domů s tím, že vám nic není. Na žádné testy mě při žádné skutečné nemoci nikdy neposlal!
PANA DOKTORA jsem měl jako dítě už já tehdy se snažil dělat to na co má diplom.teď mam 2,5 ročního uličníka který nebývá často nemocný,ale když onemocní tak to stojí zato. naposled strávil 22 dní v nemocnici s manželkou. onemocněl 3 nemocemi následně po sobě tím,že 1 byla špatně léčena.Nasledovala 2 nemoc která byla OPĚT špatně léčena. Po týdnu kdy se vše horšilo z hodiny na hodinu jsem syna v noci převezl do nemocnice v LTM a nemocniční doktor jen nevěřícně kroutil hlavou nad tím jak a čím PAN DOKTOR lečí své pacienty.17 dní mu léčili nemoci které jsme měli z léčení PANA DOKTORA.
Pěkná ordinace a příjemný přístup není vše vážení rodiče.DĚLAT DOBŘE SVOJÍ PRÁCI,JE TO CO BY MĚLO BÝT HLAVNÍ. COŽ PAN DOKTOR NEDĚLÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Tvůj pacient David V.
Nejhorší doktor nejen v Lovosicích. Velkej flegmouš namyšlenej.
Každý měsíc celý rok jsem měl angíny a on mi každý mesíc předepsoval antibiotika pořád silnější a silnější a přesto mi ani neudělal žádné vyšetření vždy se jen koukl do krku a bylo rozhodnuto. Z těch antibiotik se mi udělala plíseň v puse. Strašně nepříjemné. K nedoktoru Kožíškovi jsem přestal chodit a jsem z angín vyléčen.
Toto probíhalo v roce 2006-7
Ale mamka se neponaučila a chodila tam s mladší sestrou, ta vlétě měla velký kašel. A u Kožíška klasika- ,,to je jen obyčejný kašel´´ to se táhlo půl roku až se mama naštvala a jela se sestrou k jinému doktorovi, kterému se to vůbec nelíbilo poslal jí na testy a zjistil že sestra má černý kašel a že už ho má dlouho. Mohla nakazit plno lidí, když o tom sama nevěděla. Kožíškovy to bilo jedno. No jedno on by byl rád, kdyby se to od segry rozneslo a měla to při nejmenším celá třída děti by tam chodili platili pokaždé 30kč a on by jim jen řek ,,kašel další´´.
JAK JE TO MOŽNÝ ŽE TAKOVÝ KRET... MUŽE LÉČIT MALÉ DĚTI??? NEJHORŠÍ JE TO ŽE ON PŘED MAMKAMA VYPADÁ CHYTŘE, ZÁBAVNĚ A ŽE, I VÝ CO KECÁ.
Když mu pak máma byla říct a zeptat se ho co je za doktora začal na ní agresivně řvát a řek jí ať nepičuje a vypadne. Je to normální
pac
průměr,někdy i ochotný, vybírá poplatky i když nemá.Zhoršil se co tam pracuje jeho žena.Snad ho neovlivňuje.