Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
jk
Pan doktor je dobrý zubař,jsem plně spokojen.Zato zdravotní pojišťovny a vůbec celé zdravotnictví nestojí za nic. Nastane čas,kdy lidé přestanou vyhledávat zubního lékaře,protože na to nebudou mít peníze.Jen tak dál.Pak se může stát,že až ho budeme potřebovat,tak tu nebude.
Pacient00
Pan Cuřín je velmi dobrý zubař s opravdu lidským přístupem. Mamince zachránil "kaz", se kterým si před ním nevědělo rady x jiných zubařů. Chodíme k němu celá rodina a doporučujeme jeho návštěvu. V okolí nikoho lepšího nenajdete a dokonce bych k němu doporučil dojíždět i z daleka. Hodně zdraví a pevné zuby! ;-)
Kerel Šťastný z Tabora
BYL JSEM VELMI SPOKOJENY S AKUTNIM OSETRENIM, NA DOVOLENE A TAK DEKUJI PANU DOKTOROVI JESTE JEDNOU ZA ZACHRANU ZUBU.
Pan doktor mi o prázdninách spravil akutní kaz, když jsem byl na dovolené v Chlumu na kole...a doporučil mi, jak nejlépe vybělit svůj chrup. Po 2 mesících aplikace přípravku, který mi objednal, jsem spokojený a všem jej doporučuji.
Jan Tarics z Prahy
dobřr zpravuje zuby, velmy spokojená, nadšená a je moc hodný.Pana zubaře mám moc ráda
Nejlepší ze všech, velmi zručný, citlivý a vždy mi a dětem vše vysvětlí. Doporučuji všem a je s ním sranda. A má nejhezčí čekárnu v okolí...
Nejlepší stomatolog, kterého jsem kdy poznal. Dělá bezbolestně,precizně a kvalitně.
výborné ošetření
Velmi šikovný jako lékař, nikdy nechvátal
a poskytl mě nadstandartní péči,
jsem maximálně spokojený.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.