náměstí T. G. Masaryka 29, Holice
J.L.
Návštěva první a poslední. Prede mnou ještě neobjednanou pacientka- bude to jen chviličku.No, nebyla. P. doktor nekomunikuje, nevím, jestli spal s otevřenýma očima a vůbec nereagoval po celou dobu mé návštěvy. Ožil pouze jednou, když mu z vedlejsi místnosti zavolala zde. sestra, že telefonovala paní X.X. že paní Y.Y.neni dobře, a že řekla, že ji p.doktor zavolá.Od této chvíle se mě dr.snazil vypoklonkovat z ordinace. Pouze řekl, že mě objedná ještě jinam, aby mohl navázat. Vrcholem trapnosti byla jeho podana ruka a falešná slova "jsem rád, že jsem vás poznal". To určitě! Od konce března do dnešního dne 20.5. se neozval, i když jsem se připomínala. Celá tato schůzka, neodvazuji to nazývat vyšetřením, byla vyhozené peníze za dopravu, ztráta času a nervů. Nezaznela také žádná relevantní informace nebo nějaké sdělení. Prostě se
posezení o ničem.
• Sam.ord.lék.spec. - psychiatrie • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Anonym
Bohužel nemohu doporučit. Já jsem k panu doktorovi chodila cca 6let. Bohužel mi ale jeho přístup přišel neosobní. Jako kdyby nebyl myšlenkami přítomný a vůbec nenaslouchá. Nikdy nevěděl o čem mluvím a odpovídal mi úplně na něco jiného. Bohužel jsem se zde necítila dobře a po jednom nedorozumění s panem doktorem jsem už před 3mi lety raci odešla jinam.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Newmen
Pan doktor se po mém příchodu do ordinace ani nezeptá jak mi je nebo jak se mám (po 14 dnech na nových lécích). Chybí mu jaksi celková empatie a vstřícnost.
Přijde mi silně otrávený, zajímá ho jen zda mám léky v dostatečném množství a objedná mě zase za několik měsíců. Celková doba v ordinaci tak činí opravdu bezmála pár minut. Jen ke mě co nejblíže posune po stole recept aby bylo jasně beze slov řečeno - další prosím. Budu si hledat jiného lékaře, jelikož léky v dostatečném množství mi může napsat i obvodní lékař. Jinak nevidím žádný přínos do této ordinace dále docházet.• Sam.ord.lék.spec. - psychiatrie • Úzkostná porucha •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dana
Je to samozřejmě o pocitu každého z nás,ale je to zatím nejhorší lékař, kterého jsem měla. Přijde mi, že mě sice vyslechne,ale vlastně ho to nezajímá. Je takový otrávený a navíc mě nemá rád. Jdu si tam jen pro léky a jsem vždycky ráda, že jdu pryč. Neví, nesedli sjem si a beru to jako nutné zlo. Má samozřejmě málo času a hdoně pacientůl, ale jeho přástup mi nesedí a přijde mi, že se na tuto práci nehodí.
humus
Pana Doktora osobně neznám, ale už jenom to prostředí ve kterém lékaři ordinují je katastrofa. Vůbec se divím, že k nim ještě někdo chodí Náhodný návštěvník
Jan K.
Naprostá nespokojenost,mám již dlouho spoustu léků, jsem poslušný pacient,ale výsledky se nedostasvují. Lékař se ani nezajímá jak mi vlastne vůbec je a zda tyto léky jsou mi k nějakému užitku. NEDOPORUĆUJI TOHOTO LEKAŔE NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Jan K.
Hrůza!!!!!!!!!! Jen samé léky, léky a léky. A co dál? Mám jich vždy plný pytel a je to drahé. Je studený, občas nepřátelský. Zatím nejhorší lékař, kterého znám z tohoto oboru!!!!!!! Absolutně nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
je to nejhorší doktror co znám, jen do člověka cpe kvantum léků a terapie nulová