Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Helena
K panu doktorovi chodí můj děda. Minulý týden jsem tam s ním byla jako doprovod a horší a laksnější přístup lékaře jsem nezažila. Během těch 10 minut (a možná ani to ne), které si na dědu udělal se ho zeptal jen na jednu otázku ("jak se dnes cítíte?"). Zbytek těch 10minut si zprávu z nemocnice do počítače. Vůbec se ani dědy ani mne nezeptal, proč pro dědu byla záchranka a proč byl v nemocnici. Na závěr mu vrazil prášky s tím, že jsou na noc a určitě pomůžou.
A toto je jako psychiatr Děs a hrůza. Hledáme jiného lékaře. Protože toto není lékař, ke kterému by měl mít vůbec někdo důvěru. A to už vůbec nemluvím o tom, jakou má ordinaci. Fuj.
thaavi
hrubé chování k pacientům v čekárně není výjimkou, v ordinaci vás posadí do minikřesílka a on sám trůní jako král za stolem, aby bylo vidět kdo je v jaké pozici asi... Nemá moc trpělivost, jede si to svoje, spíš se zaměřuje na předpis léků. Vybral mi několikrát špatné léky, bylo mi po nich zle. Kontakt s ním není moc příjemný, je to takový morous. Přestal jsem za ním chodit po roce a udělal jsem dobře.
K doktorovi Berkovi byla odeslana ma dcera pote,co nasla doma obeseneho pritele.Napsal ji antidepresiva,prasky na usnuti,prasky na spani a Lexaurin.Bez jakekoliv konzultace.Strcil ji recept mezi dvermi.Mela dojit na kontrolu,ovsem bez objednani.Bez objednani bere pouze ve stredu.Dcera dosla, cekala tri hodiny,pak opet dostala recepty mezi dvermi a ze ma opet dojit. Bez objednani. Opakovalo se to jeste 2x.Zadna konzultace.Tady mas prasky meui dvermi a vypadni.Minuly tyden se dcera rapidne zhorsila.Odmitla jit i volat sveho psychiatra s tim,ze s nim uz nechce mluvit a jit tam je zbytecne,neb stejne bude cekat cele dopoledne v cekarne a nakonec dostane mezi dverma recept. Zavolala jsem mu tedy sama s tim,ze se pokusim domluvit dceri konzultaci. Zacaly se ji hlavou honit divne myslenky..Po predstaveni a upresneni, za koho volam, jsem zacala panu doktorovi popisovat problemy dcery.Stacila jsem rict jen jednu vetu ,kdy mi doktor skocil do reci se suchym oznamenim : "Ja Vam to reknu jasne a strucne.Bez objednani jen ve stredu a jinak Krizove centum v Bohuniccih." A bylo po hovoru.Takze s Panem doktorem jsme skoncily. Opravdu podivny pristup ma psychiatr Berka ke svym pacientum.......
Podle mé zkušenosti se jedná o velice necitlivého lékaře. Přišla jsem k němu s těžkou depresí, rozhovor s ním mě vedl k tomu, že jsem po odchodu z ordinace spolykala prášky, které mi předepsal. Krátce nato jsem byla hospitalizována na psychiatrii. Když jsem ho uvedla jako lékaře, ke kterému jsem původně šla, nezasla zprávu o mé návštěvě, jako by ji popřel.
na kazde "psychoterapii" rikal porad ta sva stejna moudra z knih, neustale se opakoval a rikal jak bysme meli zacit resit problem a dojdem tak na to, ze se budem zabyvat rozebiranim mym detstvim.. vubec sme nezacali, kazde sezeni se ptal na to same, uz sem ani nevedela co po me chce jeste vic slyset, neustale sem cekala, kdy se teda zacne neco dit a opravdu resit, akorat mi nasadil prasky.. musela sem chodit jednou za 14dni "na pokec" ktery trval maximalne pul hodiny, zrovna kdyz se clovek uvolni a rozpovida, musi odejit.. a stejne mi nikdy nerekl co mam nebo nemam delat, na vse rikal akorat ty svoje citatky. vlastne vetsinu toho kratkeho casu citoval filosofy ci rikal historky z jinych leceni, ale aby se vyjadril ke me to ne! prestala sem chodit.
Míša
Naprosto otřesná zkušenost, přišla jsem poprvé a doktor mi ode dveří sdělil, že jsem infantilní a že se se mnou "nedá nic dělat", už jsem se tam nevrátila.
Tommy
Jedna z mých nejhorších zkušeností s lékařem,nejhorší ze všech psychiatrů,které jsem kdy poznal,naprosto příšerně se choval,byl to pro mě šokující zážitek a už bych k němu nikdy nešel...nepochybuji o tom,že to asi je odborník,a určitě mnoha lidem vyhovuje ale pro mě bylo jeho chování nepřijatelné.
Klára
Osobní zkušenost, přišla jsem v krizi, když jsem se pohádala s tátou, nebyl mi schopen k tomu cokoliv rozumného říct, jen mi dal léky. 3 návštěvy stačily.
Míla
Byla jsem v čekárně jako doprovod a stala jsem se svědkem jak tenhle lékař řekl pacientovi mezi dveřmi aby už šel. Bylo to řečeno takovým způsobem jako kdyby jej ten pacient obtěžoval.Myslím si že právě u této specializace by měl být lékař obzvláště trpělivý.Toto chování mne tak zaskočilo že v dané chvíli jsem já ale ani ostatní pacienti na tuto situaci neřekli nic.Tato příhoda se mi stále vrací na mysl a nemůžu se jí zbavit.Bohužel nejsem z Brna ale jak pojedu do Brna musím mu to říct z očí do očí.Snad mi to pomůže.