Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Jarka
Jsem velice zklamaná.Zeptá se jak se daří a píše léky.Nerozebere zdravotní stav,nepošle k psychologovi.Léčím se 4roky se silnými depresemi,po halucinacích které jsem měla po lécích je pouze změnil.Deprese mám stále,jsem velmi unavená a pořád bych spala,jsem bez života a to se mám starat o maminku s Alsheimrem.Ale kde hledat lepšího?Jarka
Má zkušenost s ním byla taky hrozná, když jsem mu říkal, jak reaguji na léky, tak mě nakonec skoro vyhodil. Sestra byla naprosto strašná, bál jsem se jí neskutečně. Za 3 minuty jsem byl venku i s receptem. Hledal jsem vinu u sebe. Díky jedné lékarnici, co mě viděla zdrceného a naznačila mi, ať hledám jinde jsem to okamžitě udělal.
Naprosto neprofesionální, neosobní přístup. Návštěva je odbytá za 10 minut s tím zda mám ještě léky. Pokud se mu snažím vysvětlit svůj problém, tak mě odbyde. Začínám uvažovat o změně lékaře. Také nemohu zapomenout na rozhovor s jeho sestrou (díkybohu jen telefonický), s někým tak nepříjemným jsem už dlouho nemluvila a doufám, že ani mluvit nebudu. Takže pokud někdo hledáte doktora s kterým si popovídáte a budete čekat porozumění, tak tenhle to určitě není. On se omezuje jen na to, že vám dá léky.
Dobrý den.Má první návštěva u tohoto "úžasného" pana doktora vypadala asi takto: během 10 minut mě zvládl diagnostikovat tak, že mi předepsal léky, na otázku jestli by v mém stavu byly možné neomezené vycházky,abych nemusela být úplně sama doma, mi odpověděl,že něco takového neexistuje. Po té jsem zaslechla něco co jsem neměla,že si prý svůj problém vymýšlím.... V samotné zprávě mám napsáno,že jsem klidná, ale paní co byla v čekárně, tak na mě nekoukala a moje klepající se ruce a bušicí srdce, tomu také moc nenasvědčovalo. Ačkoliv můj stav nebyl už tak v pořádku, teď jsem na tom ještě hůř. Takže Děkuji pane doktore.
Doktora samozřejmě už hledám jiného,nevím co by mi způsobila další taková nemilá zkušenost.
Lucie Hruškova