Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Damian
K panu doktorovi Valentovi chodil můj otec, i má maminka a i já stále dojiždím.profesionalni rychlý a stálý přístup léčení či rady zůstat stále zde u Valentů.za mě určitě ano
myladka
Osobně pana doktora neznám,ale na moji žádost mi sestavil kůru z čínské mediciny pri léčbě rakoviny a moc mi to pomohlo.Nebylo mi špatně při chemoterapiích a nějak moc snadno jsem se z toho dostala.Moje onkoložka nad tím kroutila hlavou.Nález po roce-nula.Doporučuju
Jana
Moc si pana doktora vážíi i jeho dcery, mám plnou důvěru k němu i dceři proto tam také chodím.Moc mě oba pomohli a vždy se na ně mohu se vším obrátit a pomohou.Ti co ho krituzují a píší o něm špatné věci, je to jejich názor ten jim nikdo nemůže vzít ale měli by se zamyslet sami nad sebou jsme jen lidi a každý máme nějakou slabost ale pan doktor jr jednička tento můj názor mě nikdo nevezme.Jsem ráda že ho jako lékaře a že je tu také pro mě.Děkuji mu za vše.
Pepa
Výborný lékař někomu může vadit jeho osobitý způsob vyjadřování, ale musíte vzít v potaz, že to je táké člověk a ne stroj! Díky panu Valentovi se zavčas přišlo na jisté věci a za to mu děkuji.
Mirka Hofmanová
Moc dobrý doktor a pro lidi !!! Takových je čím dál méně :-))
Kateřina Veiszová
K němu chodím kolik let a je supr lékař i člověk
Lucie
Je mi 26.let a k panu doktorovi chodim od 19.let,je to velmi dobry lekar a mam ho rada.Ma klidne nervy,coz se o ostatnich lekarich tvrdit neda.Byla jsem tam s detmi a ty vyvadeli,jak neco a pan doktor byl tak hodny,povidal si snimi a dal jim lizatko,byl hodny ,prote je to velmi dobry clovek :-) nelibi se mi ,ze nekdo rozebira jeho minulost a osobni zivot,co je komu do toho...(drbna) jde preci o to jaky je lekar,to se tady rozebira!!!!a lekr je senzacni!
Velmi dobrý lékař! Doporučuji.
Vynikající odborník!!!! Obětavý, zodpovědný!
Vážení, pana doktora znám mnoho let. Je to výborný diagnostik, pomohl mi moc a všem kdo to potřevoal z naší rodiny. Syn k němu jezdí 3O km protože v místě svého bydliště nenašel lepšího. Přeji panu doktorovi i jeho dceři ať se jim daří a hlavně samé spokojené pacienty. Komu se nelíbí jeho přístup ať tam nechodí.