Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Janíková
Paní doktorka Kunčarová je skvělá dětská lékařka s dobrým přístupem k dětem i rodičům. Je důrazná a dle mého názoru je to takto třeba, protože jsem přesvědčena o tom, že každý rodič, když má dítě nemocné, je tak trochu v nepohodě a neposlouchá pořádně "na celé ucho". Takže já tu důraznost vítám.
Každý z nás nemá někdy dobrý den a vždy všechny situace nezvládnem na 100%, ale dělat závěry z jedné návštěvy- pokud jste zdraví, pak jich více za delší dobu nestihnete a pokud jste, či jsme nemocní, musíme také respektovat, že lékař volí, jak po sobě dětské klienty vezem- dle závažnosti nemoci. Paní doktorka je kardiolog a má pacienty objednané, takže my- příchozí asi těžko víme, jaké to pořadí je.
Neabsolvovali jsme nikdy nadbytečná vyšetření, či odběry krve- na tu danou chvíli a situaci- hlavně s ohledem na dítě a stres z toho pro něj plynoucí. neměla jsem však nikdy pocit, že by práci paní doktorka nedělala pořádně. A sestřička také ne. Jsou sehraná dvojice a myslím, že celkem v pohodě. Přeji všem příjemný den. Janíková
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě