MUDr. Jaroslav Wiederman

Hulín 1 adresa

Provoz gynekologické ordinace
Nábřeží 1314, Hulín

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

T
Umístění: Provoz gynekologické ordinace Herpes genitalis

Nedoporučuji, obrovské zklamání. Využila jsem první ordinační hodinu pro akutní případy (záskok, v té době jsem ještě neměla po přestěhování svého lékaře). Měla jsem rozjetý herpes, opravdu bolestivý a na oko zřetelný. Přesto mně pan doktor chtěl vyšetřit "uvnitř", což se jevilo jako silně bolestivé.. Diagnóza mi byla sdělena takovým způsobem, že mi ji p. doktor napsal na papírek a prý ať si to najdu na internetu.

Dobrý den, tohoto lékaře Vám vůbec nedoporučuji!! Kdykoliv jsem se doktora na něco zeptala, tak mně škaredě odsekl a choval se, jako bych ho otravovala čímkoliv na co se zeptala.

Pan doktor,neposíla na ultrazvuk do Zlina protože z toho nic nema!!!!Určitě za placený ultrazvuk v Brně ma něco k dobru!!Byl velmi proti Zlínu ,přitom jsou tam super!!!!

K doktorovi jsem chodila asi 6 let a nemohla jsem si stěžovat. Až teď, když jsem těhotná. Jsem těhotná poprvé, takže jsem tak nějak ze všeho byla vystrašená a taky žhavá po informacích. A pan doktor se mi nikdy na nic nezeptal, co chci vědět, co mě zajímá. Neudělal mi vyšetření krve, což je základ (a to jsem už měla těhot.průkazku a byla ve 12.týdnu), byl nepříjemný, když jsem se ho zeptala na fotečku z ultrazvuku. A taky mě poslal na vyšetření do Brna za 1500, když ve Zlíně v nemocnici to dělají zdarma. Přešla jsem k jinému doktorovi, který je vstřícný, povídá si s pacientkami a spokojená pacientka je na prvním místě.