Ordinace
Brno, Brno

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

mě se zas tak skvělý nezdá,stěr na cytologii trval docela dlouho a štípalo to, do toho přihlížející sestra, zkrátka nepříjemný zážitek u předchozího lékaře jsem ani necítila, že stěr provedl. Vybavení v ordinaci také nic moc, UZ se slabým rozlišením, na přesnější se musí objednávat do jiné ambulance, celkem opruz. Tolik má zkušenost a názor....

je moc milý, ochotný, vyslechne si potíže, výtok mi vyléčil ihned!!
výtok vyšetřil v mikroskopu a léčba sedla ihned , po vyšetření jsem odcházela spokojená, všemu rozumím, vše vysvětlil..žádná arogance..
jako 1. gynekolog mi vyšetřil prsa, naučil jako na to včetně návodu..žáden stres,opravdu klid pohoda , doporučuji všem dívkám a ženám, které nejsou spokojene
s přístupem a odborností svého gynekologa

Nemohu říct, že bych pana doktora Kotrby doporučila jiným pacientkám, ale věřím, že s ním spousta žen může mít jen kladné "zážitky". Někdy má smysl pro humor, umí odlehčit problémům a vyšetření není bolestivé.
Nicméně se mi nelíbilo jak jsem každou návštěvu musela pořád opakovat své problémy, celé těhotenství jsem odpovídala na stejné dotazy pořád dokola ač to všechno měl pan doktor uložené v počítaci. Odsuzuji všechny doktory, kteří se před vstupem pacientky do ordinace nejdříve nepodívají do karty, aby zjistily s jakými problémy byla léčena, co ji trápilo apod. Proč mám pořád dokola opakovat to stejné?
Další negativní zážitek - v 38. týdnu těhotenství jsem preferovala být vyšetřena už v porodnici a seznámit se tak s prostředím, ve kterém porodím své první dítě. Pana doktora se to velmi dotklo, doslova se urazil a řekl mi, že nechápe co tím sleduje, protože mě stejně tak může vyšetřit i on. Od té doby se mnou nebavil a na pozdrav neodpověděl - urazila jsem snad jeho ego?

Ja bych pani doktorku hned nezatracovala, hlavne poradne nevime za tak kratkou dobu jaka je a myslim, ze je to dosti predcasne hodnoceni,ne? Jinak ja mam s panem doktorem i horsi zkusenosti, takze popravde zase tak super neni. Ale to je vec kazdeho z nas koho budeme opevovat...

telefon do ordinace na Tyršovu 541247786

Mě je moc líto,že pan doktor odešel,je to nejlepší člověk a nejlepší gyndař v česku!!!Bude chybět všem pacientkám.Hlavně,aby byl spokojený na novém pracovišti a jinak se může časem opět vrátit.Tak nevěšte hlavu.Nová paní dr je hodná,ale nikdy nebude jak dr. Kotrba

Dnes jsem byla u lékaře a místo pana Dr. Kotrby se na mě zpoza stolu usmála moc milá paní doktorka. Jmenuje se Jana Strmisková. Zdá se mi velice pečlivá a milá, lidská. Prostě milé dámy, myslím a také doufám, že to bude kvalitní náhrada za našeho odstěhujivšího se doktora Kotrbu. Udajně nám prchnul někam na sever Moravy.

posudte samy mile damy:
1/ pri jedne navsteve, kdyz si tak "hovim" na lehatku, nohy do praku...panu doktorovi zazvoni telefon, ten si jej s klidem anglickeho lorda zvedl, a vykecaval se dobre tri minuty...verte mi, na te "koze" jsem si pripadala jak menecenna!
2/ uz dva roky mi leci problemy s vytoky...a pan doktor ne ze by se zamyslel nad zpusobem lecby, rovnou se me zeptal jestli me pritel nepodvadi...ptal se na jeho narodnost, kde dela...a doslova mi vnucoval verzi ze za to muze muj pritel
3/pri kazdem receptu na AP mi vnucuje jakousi lekarnu, kde maji tu moji AP zarucene nejlevnejsi, pry az o celou 100!! jednou jsem se tam vypravila, a cena byla uplne stejna

vysledek: nedoporucuji a hledam si novou lekarku

Myslím si, že pan doktor je odborník, prohlídka byla vždycky bezbolestná. Musím říct, že pan doktor preventivní prohlídku provedl opravdu kompletně a všechno mi trpělivě vysvětlil.
Bohužel když se ani po roce problémy s kterými jsem přišla nezlepšily. Pan doktor nepřipustil možnost neučiné léčby. Ale se sestřičkou si povídali, že mám záletného partnera, který mě vždy znovu nakazí. Ja sexuálního partnera nemám a panu doktorovi jsem to taky několikrát řekla, ale při další návštěvě to bylo to stejné tak jsem vzdala pokusy se obhajovat a uvažuju o změně lékaře.