Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Veronika K.
Tak já mám zkušenost s panem doktorem úplně jinou! Chodila jsem k nemu asi 4 roky. Pokud to byla obyc.prohlidka jednou ročně, tak ok. Kdyz jsem ale byla poprve těhotná a chodila kazdy mesic, tak jsem spokojena nebyla. Skoro nic mi nerikal,malo me o vsem informoval, proste spatne komunikoval, kdyz jsem se zeptala, tak reagoval podrazdene a zvysoval hlas, tak jsem se radeji uz na nic neptala a inf.zjistovala jinde. Ted jsem tehotna podruhe, po 3.letech a je to to stejne....skoupý na slovo. Když se zeptam, tak podrážděně vysvětluje něco tak, že to stejně nepochopim. Vytok mi pod mikroskopem teda nezkoumal, odebral vzorek a nic mi k tomu ani nerekl... Dosla mi trpělivost a presla jsem k jinemu panu doktorovi.
Katarína B.
Nejhorší gynekolog, u nějž jsem kdy byla. Jednak mě zcela nesmyslně léčil asi sedmery antibiotiky těsně po sobě pro domnělý zánět vaječníků (Později se zjistilo, že příčinou mých problémů s bolestí vaječníků jsou cysty, nikoliv záněty), navíc mě opakovaně znechucoval sprostými vtípky. Bohužel jsem měla díky jeho úžasné "péči" déle jak rok rozhozenou imunitu, zcela zbytečně...
Hana H.
Pan doktor Kotrba je bezesporu dobrý gynekolog, z odborného hlediska splní všechny své povinnosti, nic nezanedbá (pravděpodobně), je spolehlivý a kompetentní. Snaží se odpovědět na případné dotazy. Jeho zdravotní sestra je velmi příjemná.
Nicméně, má zkušenost je ta, že s pacientkou komunikuje jako s "další v řadě", nevěnuje jí dostatečný čas a pozornost. Nechá si při každé návštěvě převyprávět celou diagnózu od začátku (místo mrknutí do karty). Vypráví sprosté vtipy (např. jeden nepříjemný o pohlaví miminka během UTZ v těhotenství).
Po zkušenosti, kdy okamžitě po vyšetření odběhl z ordinace a nechal otevřené dveře, zatímco já slézala z gynekologického křesla, na které je možné z chodby vidět, jsem se rozhodla odejít jinam. Chci pro sebe více lidské důstojnosti.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně