MUDr. Jaroslav Komárek

Gynekolog, Endokrinolog Více

Olomouc 1 adresa

Poliklinika SPEA
nám. Národních hrdinů 2, Olomouc

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo Zdravotní problém

Gynekologa mám 100 km od současného přechodného bydliště, tudíž jsem se rozhodla navštívit gynekologii v bruntálské nemocnici. Nechci zde popisovat, o jaký problém šlo, ale pan doktor mi neprovedl ani ultrazvuk a už vynesl ortel, že mám nefunkční vaječník a určitě jednou budu mít problém otěhotnět (bez ultrazvuku nebo podrobnějšího vyšetření???). Dobra tedy.
K mému zdravotnímu problému uvedl asi 5 možností, oč by se mohlo jednat ... a nakonec mi předepsal jakousi předraženou mast se slovy "Ale nevím, jestli vám to pomůže."
Opravdu profesionální přístup.
Nikdy více!!!

N

K panu doktorovi jsem chodila ve svých 18 letech. Už při druhé kontrole mi řekl, že jsem asi buď těhotná nebo neplodná. Naštěstí to nebylo ani jedno. Když mě při vyšetření něco zabolelo, tak mi řekl, že to přece nemůže bolet. Tak kdo to asi ví lépe? Informovanost při postupech taky nic moc. Dvě hvězičky dávám za celkem milou a odlehčenou konverzaci.

Já chodila ke Komárkovi od svých 16ti let.Po dobu asi 4 let. A můžu říct teda spokojená jsem nebyla. :(
Na to, aby mi řekl , když si jako 18 letá přijdu pro antikoncepci, že vlastně nevím, jakou antikoncepce plní funkci, že mi ji nenapíše. (to podotýkám, měla jsem 1. a jediného sexuálního partnera) a on mi řekne tohle?? a když jsem chtěla antikoncepci do 500Kč, čučel na mě, jestli jsem socka, či co..
NEPLODNOST, řeší snad u všech kamarádek a kolegyň, které znám a o kterých vím, že tam chodí.. no jo,. chce z toho mít cash...:(
Jeho jednání není zrovna vhodné lékaři. Musela jsem mu dát jasně na jevo, že já jsem pacientka a že kdykoliv mohu odejít, stáhl ocas, začal vykat a v rámci mezí se snažil..což mu nevydrželo moc dlouho..
Změnila jsem jej a jsem spokojená. :)

Kdyz jsem k nemu sla poprve tvrdil mi,ze nemuzu mit deti. podruhe,ze je zase muzu mit. po treti uz zase ne. Tvrdil mi,ze mv budoucnu budu muset jit na umele oplodneni. Nedavno na me zvysoval hlas uplne bez duvodu. Ultrazvuk dela kazdou navstevu podle me zbytecne. A setricka taky neni dvakrat prijemna.Takze ho nikomu nedoporucuju.

Nebyla jsem spokojena,po registraci me chtel hned dopovat hormony,rikal ze ja normalne neotehotnim,ze budu muset jit na umele oplodneni,haha otehotnela jsem ,ale mela problemy...vzdy kdyz mi delal ultrazvuk,tak delal ze nic nevidi...hned rikal,ja bych to dal pryc,to nema cenu...ani nechtel prevzit neschopenku,kterou mi vystavil obvodak(to jsem jest netusila,ze jsem tehu)...porad mi rikal,ze mam vyplitvany ultrazvuk ,ze si budu muset zaplatit,jednou jsem sla s velkym krvacenim a bolestma,odmitl mi udelat ultrazvuk,ze si ho musim zaplatita a uz mi hned nabizel prednostni nastevu...proste nebyla jsem spokojena,kdyz nebyl problem,tak docela v pohode,ale jakmile nastal,tak hruza,necitlivy,arogantni....nedoporucuji...ted jsem v G-centru a spokojenost nejvetsi,jsem znova tehotna...uplne jiny pristup,uroven Radka

nespokojenost...u potíží v těhotenství...když chcete neschopenku, z důvodu psychické zátěže v práci a bolestech v podbřišku vás nakrásně vypíše až po měsící, ještě nezapomene připomenout, že vysávate sociální systém (to jsem v životě nebyla na nemocenské) a nedá žádně vycházky prvních 14 dní a pak jen 4 hodiny a řekne, že se s váma o tom nebude bavit (takže si budu muset naplánovat kdy mě má být špatně, abych stihla jím stanovené vycházky - protože jinak se nedostanu ven)...mi fakt nepřijde super :O(( ...na mé bolesti v podbřišku mi neuměl nic říct...když koukal miminko, tak se vždy tvářil, jakoby ho nemohl ani najít...takže mi z toho nebylo příjemně...a co se týče vycházek, tak dle zákona je to na domlouvě s dr., takže si nemá co nařizovat... http://www.azrodina.cz/2311-vychazky-pri-neschopence-v-tehotenstvi ... já měním doktora...mám sebe i miminko moc ráda...

Doktor Komárek není nejhorší. Budete s ním spokojeni, pokud nemáte žádné vleklejší gynekologické problémy. já bohužel ano. Pan doktor bohužel vůbec neví jak je vyřešit, hodně jsem se o moje problémy v poslední době zajímala na internetu a zjistila jsem že jeho léčba je snad i to proč své problémy stále mám. v nejbližší době měmím gynekologa.