Šenovská 1829, Petřvald
A. M.
Profesionální přístup, rychlá a efektivní léčba. Doufám, že už zranění nebudu muset nikdy řešit, ale pokud ano tak jedině MUDr. Jaroslav Husták.
• ORT-ART s.r.o., ortopedie a rehabilit. • Jiný •
Monika
Pana doktora Hustáka si nesmírně vážím a rozhodně doporučuji!! Jediný mi pomohl a provedl reoperaci již špatně zoperovaného tenisoveho lokte.Navic je velmi příjemný.
• ORT-ART s.r.o., ortopedie a rehabilit. • •
Šárka
Děkuji MUDr.Hustákovi a celému personálu Ortart v Petřvaldě za skvělý přístup a vynikající práci. Po artroskopii kolene s ošetřením menisku a chrupavky jsem byla za 5 dní v práci, kde nesedím, za14 dní na horách schopna lehčí turistiky, po měsíci jsem zvládala i delší trasy s rozhlednami a do dvou měsíců i lyžování. Díky i za informace a doplňkovou léčbu chrupavky.
Alexandra Drózdová
Tímto bych chtěla poděkovat Mudr. Hustákovi za dosavadní péči, včasnou diagnózu, díky níž jsem neskončila ochrnutá.Rovněž za jeho slova, že řeší důsledek problémů, ale příčinu musíme odhalit sami. Upozorňuji, že nejsem žádný sportovec. Vše začalo bolestí kolene a kulhání levé nohy v srpnu 2014. Z návštěvy svého ortopeda jsem si odnesla diagnózu Chondropatia patellae a tablety Condrosulf. Po nezlepšení stavu jsem konzultovala stav se svojí kamarádkou, pacientkou Mudr. Hustáka. Neváhala jsem a ihned jsem se objednala k Mudr. Hustákovi. Po krátkém vyšetření jsem dostala doporučení na neurologii a tím se spustil kolotoč návštěv u lékařů. Po vyšetření na neurologii jsem odcházela s diagnózou roztroušená skleróza. Absolvovala jsem odběr mozkomíšního moku z páteře, načež se tato nemoc vyloučila. Z magnetické rezonance krční páteře vzešlo zúžení páteřního kanálu výrůstky, že při pádu atd, mi hrozilo ochrnutí. Po akutní operaci a rehabilitaci krční páteře jsem se konečně dostala k artroskopii kolene. Nyní docházím na rehabilitace do Ort-artu a jsem spokojená. Ale to není vše. Lékaři se snaží nám pomoci, ale na příčinu problémů musíme přijít sami. Proto jsem se rozhodla začít celostní medicínou, ale to je už na jinou recenzi na jiného odborníka :-)
Ort-artu přeji v novém roce 2016 více spokojených pacientů
Alexandra Drózdová• • •
Č
Černeková
Doporučuji kliniku ORT-ART.Mám po plastice křížových vazů,týden po operaci jsem začala chodit bez berlích.MUDr Husták a MUDr.Stach jsou výborní lékaři a nesmím zapomenout na sestřičky,které byly velice ochotné.
Renner Lubomír
jsem po plastice př.křižového vazu a musím říci,že vystupování MUDr,Hustáka bylo velice příjemné,žádnou aroganci jsem neviděl,byl vstřícný a ochotný zodpověďet jakoukoli otázku,je toprofík na svém místě.To samé patří i personálu kliniky,ochotní splnit každe přání pacienta,žádné výmluvy s jakými jsem se setkal ve státních. nemocnicích,proto budu i s rehabilitaci pokračovat na stejné klinice,děkují za péči,kterou mi personal věnoval....
Dobrý den všem, jen jsem tady po přečtení vašich recenzí musel zareagovat. Pravdou je, že Mudr. Husták je trochu svůj, ale to jsme asi všichni. Arogance není oblíbenou vlastností u lidí. Ale co se týče odbornosti tak patří mezi nejlepší ortopedy v republice. Jeho metoda náhrážky vašich přetrhaných vazů ze šlach, které vám odebere z míst kde se vám opět vytvoří je unikátní!!! To mnozí nevíte(dnes tuto metodu používá spousta lékařů, kteří ji někde odkoukali). Vaše stěžování na infekce je možná na místě, ale bez tohoto to někdy opravdu nejde. Občas se to stane. Uvědomte si, že toto není autodílna, že někde ve skladu leží ND, který se prostě vymění, tady se pouze něco opravuje jak nejlépe to jde. Za všechny případ mého kamaráda, kterému jsem po zranění při hokejovém zápase doporučil pana doktora Hustáka, poté co byl na konzultaci na ortopedii ve Fakultní nemocnici v Ostravě Porubě a bylo mu sděleno, že s tímto typem poranění pro něj sezóna skončila a to byl měsíc říjen. Absoluvoval vyšetření v Petřvaldu a po zákroku, který byl opravdu bez rentgenu odhadnut byl opět za cca 3 týdny na lědě. Ale možná je vám příjemnější, že se na vás budou jinde usmívat!!! Nakonec rozhodnutí je na vás!!!!!!
Na klinice jsem byla na plastice křížového vazu. Následně jsem zde absolvovala i rehabilitaci. Vše proběhlo k mé plné spokojenosti a zcela bez problémů, MUDr. Husták vše vysvětlil, mohla jsem se na cokoliv zeptat, personál po zákroku byl příjemný a vstřícný. Také rehabilitace na klinice mohu jen doporučit - 2 měsíce po operaci jsem byla fit a vracím se ke všem sportovním aktivitám. RB
je arogantní to je pravda(nic pořádně nevysvětlí, nemá čas),ale kolena dělá nejlíp v okolí.Je lepší arogantní co to umí, než milý laskavý co to neumí.Plastika křížových vazu je jen malá část ,pak záleží jak se k tomu pacient postaví. Chce to hodiny dřiny v posilovně jinak koleno nebude nikdy dobré a za to pan Husták nemůže. Věřím, že tu brečí většinou ti co leží doma nic pro to nedělají a doufají,že se to nějak da samo do kupy.Určitě nedělá 15 operaci denně jak tu někdo píše, jejich 7-8.Vím ,že ti co si nechali dělat plastiku třeba v Orlové mají dodnes velké problémy a po 3 měsícich chodili ještě o berlích.To já už běhal.
Nemůžu si stěžovat. Kolena mi dal do pořádku. Obě dvě
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Petřvaldě
- Fyzioterapeuti s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Petřvaldě
- Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Petřvaldě