MUDr. Jana Valentová

Zubař Více

Dolní Žandov 1 adresa

Zubní ordinace

č.d. 221, Dolní Žandov

Nejlepsi doktorka, ke ktere jsem chodil :) dekuji za vas

• Zubní ordinace Jiný  •

Pani doktorka Valentová přesně dodržuje objednaný čas, je to vstřícná, milá, schopná lékařka, která ke svým pacientům přistupuje společně se svou sestrou neobvyklým, lidským způsobem, což v ordinaci odbourává strach a napětí. Je to neobvyklé a přitom tak důležité. Jsem moc šťastná, že jsem se teď, před stářím dostala do takové příjemné ordinace. Moc děkuji.

• Zubní ordinace Jiný  •

• Paní zubařka je úžasná, vždy usměvavá, má smysl pro humor. Vůbec první zubařka, která pomůže, poradí, je ochotná, má skvělý přistup i k dětičkám. :-) Chodíme tam celá naše rodinka a nemůžeme si stěžovat. :-) První stomatolog, ke kterému jdeme vždy s úsměvem a bezestrachu :-) s Pozdravme M.M. a A :-)

• jsem spokojenej nej zubarka.

• Nejlepší

• Vždy v pohodě

• není nikdo lepší něž paní doktorka...:)

• Velmi ochotná a obětavá lékařka,profesionálka ve svém oboru prostě skvělá

• Skvělá paní doktorka.První stomatolog z kterého nemám strach a jdu k němu i ráda :-)
    Veselá a vtipná.Pomohla mi když mě bolel zoubek a to je hlavní.Mohu všem doporučit.Lenka

• V

Ke každému vstřícná,obětavá.Odborník ve své profesi.Na pacienty přenáší něco ze svého klidu a zbavuje je strachu z dobře provedeného zákroku.