Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
whatisthatsound
Milý člověk, určitě a každopádně ochota pomoci, nicméně pohled na věc je, dle mého názoru, čistě formou západně medicínský a pojem celostní medicína je dost tabu, stejnětak podpora alternativních způsobů léčby a plného rozboru a možností řešení pacientova problému, je-li nějaký. Myslím však, že každý pracujeme na své maximum a jak nejlépe umíme, což vnímám i u paní doktorky, každý však současně máme různé potřeby a požadavky. Nicméně též mohu DOPORUČIT,POKUD JE PACIENT SCHOPEN BÝT SI VĚDOM ZODPOVĚDNOSTI ZA SVÉ ZDRAVÍ a vnímá-li lékařskou praxi coby spolupráci ve smyslu názoru z pohledu lékaře a je-li s to s načerpanými informacemi sám v rámci svých potřeb pracovat, což vyžaduje silnou, ucelenou osobnost a schopnost otevřeně komunikovat, stát si za svým a současně respektovat druhého a jeho přínos. Tereza
Jarka K
S paní doktorkou jsem byla velice spokojená co se týče prohlídek, sledování případného problému, odeslání ke specialistovy. Určitě nic nezanedbá.
Mám však výhrady k předepisování antikoncepce, stále sem si stěžovala na prohlubující se migrény a paní doktorka mi vždy pouze vyměnila značku, nic nepomáhalo. Když jsem přišla s tím, že vysadím, tak na mě vykulila oči a řekla mi ať zkusím být 3 měsíce bez pauzy, když pauza přišla, migréna byla nesnesitelná, proležela sem tři dny. HA jsem vysadila a hlava mě bolí max 4x do roka. Bohužel zde převážil případný lékařův profit z předepsaných léků nad zdravým rozumem.
Dále se nikdy nezajímala jestli nemáme v rodině tendenci ke křečovým žílám, případně jiné problémy se srážlivostí krve, později sem se dočetla, že bych HA vůbec neměla mít.
Z důvodu stěhování jsem změnila gynekologa, jinak bych k ní chodila asi stále. Paní doktorka je určitě specialistka a velice milá, proto dávám přesto pouze neutrální hodnocení.
Dobrý den, chtěla bych se zaptat jestli nemáte někdo číslo na mobilní telefon k paní doktorce, ráda bych se objednala. Chci totiž přestoupit od mé nynější gynekoložky, se kterou nejsem příliš spokojená. Takové množství pozitivních komentářů mě přesvědčilo, že existují i opravdu kvalitní doktoři.
Za Vaši odpověď moc děkuji.
Paní doktorku jsem navštívila dvakrát, na doporučení svých dvou kamarádek. Dojem z první návštěvy byl příjemný, paní doktorka i sestřička byly velmi ochotné, trpělivé a milé. Při druhé návštěvě však přišlo rozčarování, možná nevědomky způsobené rozmluvou s paní doktorkou. Šlo o konzultaci ohledně hormonální antikoncepce, kterou jsem musela kvůli zdravotním obtížím vysadit. Následoval doslova nátlak, při kterém jsem byla sice mile, ale důrazně upozorněna, že pokud si nepospíším s těhotenstvím, nejlépe do roka, budu brzy litovat (v té době mi bylo 28 let). Z ordinace jsem odcházela s letáčky o vitamínech pro ženy plánující těhotenství a paní doktorka si do záznamů přes moje odmítání připsala "do roka". Chápu, že lékaři mají snahu zlepšit dnešní trend pozdních rodiček, ale prosila bych o trochu citlivější přístup. Lékařům totiž nemusí být známa osobní situace pacientky a její pocity. Sama pracuji ve zdravotnictví, a tak jsem si zdravotních souvislostí s otěhotněním v pozdějším věku vědoma. Dlouho jsem se s tímto rozhovorem vyrovnávala a partnerským vztahům ani plánování rodiny tato "ultimáta" podle mě neprospívají. Věřím, že se takové situace s paní doktorkou nebudou opakovat. G.P.
nejlepší............
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně